Monden, Stiri

Razboi neasteptat intre Sofia Vicoveanca si sora ei

Razboi neasteptat intre Sofia Vicoveanca si sora ei

Afla ce replici dure isi arunca surorile

blankSofia Vicoveanca este cunoscuta pentru muzica populara pe care o interpreteaza de cand era mica si glasul ei inconfundabil. Sora acesteia, Elena Amarandei, a fost vazuta recent in emisiunea la Maruta cum arunca cu acuzatii spre sora ei.

„Lacrimile nu sunt din cauza mea. Are alte probleme, este bolnava, dar stiu ca este muncitoare. Eu sun de sarbatori. Ea nu m-a sunat niciodata. Daca ma suna, inchideam si o resunam ca sa nu-si consume impulsurile. Pe mine nu ma suna nimeni, decat cei care au nevoie”, a spus Sofia socata de declaratiile surorii ei.

Sora Sofiei iese cu acuzatii care ar trebui sa ramana in sanul familiei si spune ca Sofiei ii este rusine cu ea : „Ma opreste lumea pe strada sa ma intrebe daca sunt sora ei adevarata. Mi s-a spus ca a declarat intr-un interviu ca are o sora vitrega. Eu sunt sora ei dreapta. Nu am vorbit cu ea. Poate e diferenta de varsta, 15 ani, poate ii e rusine de cum arat. Eu cred ca am fost un copil nedorit”, a declarat sora Sofiei.

Artista Sofia Vicoveanca nu ii vine a crede cele auzite de la sora ei si declara ca mereu a fost corecta fata de toti membrii familiei ei :

„Noi am fost patru frati. Intotdeauna am zis ca eu am fost inceputul si sora mea capatul de linie. Se spune ca casa parinteasca nu se vinde niciodata! Eu am renuntat la partea mea in favorea fratilor. Nu am luat nimic. Am semnat ca nu iau niciun pai din ce a fost. Am incercat sa fiu foarte demna si curata. […] Pe toti fratii mei i-am crescut, numai san nu le-am dat”, a mai spus Sofia Vicoveanca.

Pe de alta parte Elena Amarandei nu sta deoparte si continua sa arunce cu declaratii catre sora ei: „Totdeauna cand mergeam acasa ea era cea asteptata. Am simtit treaba asta. Nu am simtit o invidie. Ea fiind tot timpul plecata, parintilor le era dor de ea. Eu l-am crescut pe Vladut, de la trei ani. Il duceam la scoala, ii dadeam de mancare, il spalam. La nunta lui Vlad, aici la mine acasa am facut mancarea, am organizat totul.”

 

blank