larisa_dragulescu
Monden, Stiri

Razboi intre sotiile lui Marian Dragulescu

Razboi intre sotiile lui Marian Dragulescu

larisa_dragulescuFosta sotie a lui Marian Dragulescu, Larisa, iese la atac aproape zilnic si declara cum ii doreste moartea fostului sot. De aceasta data a avut o surpriza si anume pe sotia actuala a fostului sportiv, Corina Dragulescu.

Declaratia initiala a Larisei a fost : „La adresa lui nici nu mai am cuvinte. Ma dezamageste din ce in ce mai mult. Din nou ma cheama in judecata. Vrea sa nu mai plateasca nicio cheltuiala pentru sanatatea ei. Nu inteleg de ce face chestia asta. El spune ca cere limitarea cheltuielilor medicale ale fetitei. Pensie alimentara nu a mai platit de vreo 2 ani”.

Pe de alta parte Corina Dragulescu se satura de tot acest scandal si iese in apararea sotului : „Limitarea inseamna ca acele cheltuieli trebuie sa fie proportionale cu veniturile lui”, spune Corina pentru Maruta. Mai trist este ca Larisa inca doreste moarte de om, ar vrea in continuare ca fostul sot sa moara : „Inca ii mai doresc moartea, nu m-am razgandit. El mi-a spus ca are acum o alta familie si nu-l mai intereseaza.”, a fost declaratia socanta a Larisei.

Razboiul blondelor o sa continue pentru ca cele doua isi arunca de cum apuca vorbe grele : „Cei doi au fost casatoriti si au doi copilasi. Din pacate, fetita s-a nascut cu un defect de auz. Am aici un document, din 2008, care atesta ca Marian a platit peste 23 de mii de euro pentru implantul cohlear al fetitei. […] Din momentul divortului si pana in prezent exista niste chitante. Marian a platit pana in 2010 pensia alimentara. El nu a mai platit de atunci. Insumand toate aceste chitante depaseste pana in prezent cu peste 12 mii de euro. Adica, Marian atunci cand a avut bani, i-a dat si ei mai mult”, a punctat Corina.

blank