Fiul
International

Război în Ucraina. Fiul șefului armatei de la Kiev este susținător al Rusiei

Fiul vitreg al generalului Oleksandr Sîrski, șeful Forțelor Armate ale Ucrainei este un susținător al Rusiei, în războiul pe care îl duce țara sa împotriva invadatorilor ruși, El și-a arătat susținerea pentru regimul lui Putin, din Australia, acolo unde locuiește.

Război în Ucraina, dar și în familia generalului Oleksandr Sîrski șef al Forțelor Armate ale Ucrainei. Fiul vitreg al acestuia este un susținător al regimului condus de Vladimir Putin și ține să arate acest lucru.

Război în uraina și în familie

Vladimir Putin are un susținător acolo unde se aștepta mai puțin, în familia comandantului forțelor militare ucrainene. Acest război în Ucraina dezvăluie tot felul de ciudățenii. Fiul vitreg al generalului Oleksandr Sîrski șef al Forțelor Armate ale Ucrainei este un susținător al invadatorilor ruși.

Pe numele său Ivan, fiul generalului Oleksandr Sîrski se află în Australia, unde locuiește cu alături de fratele și mama sa, prima soție a generalului. Ivan a fost adoptat de generalul Oleksandr Sîrski. Iar la divorțul părinților, el și-a urmat mama la Sidney.

Ivan Sîrski apare într-o filmare cu un tricou cu litera Z, în care spune că se roagă pentru victoria Rusiei. El a felicitat Ministerul rus al Apărării pentru victoria de la Avdiivka. Totodată, în contextul acestui război în Ucraina, a anunțat că dorește să obțină cetățenia rusă. El a participat la un eveniment la Consulatul General al Rusiei din Sydney. După felicitările pe care le-a adresat lui Vladimir Putin și armatei sale, Ivan a strigat:

„Trădătorii sunt peste tot. Glorie Rusiei”.

Fiul generalului, la adăpost în Australia

Ivan Sîrski locuiește în Australia, unde el, fratele și mama lui s-au mutat după divorțul părinților. De acolo urmărește luptele din acest răboi în Ucraina. Și tot de acolo îi face în ciudă tatălui care a fost numit la comanda forțelor de apărare ale Ucrainei.

Pe 8 februarie, Volodimir Zelenski l-a numit pe Oleksandr Sîrski șef al Forțelor Armate ale Ucrainei. El l-a înlocuit în funcție pe Valeri Zalujni, generalul care a comandat armata ucraineană de la începutul războiului.

Oleksandr Sîrski s-a născut în iulie 1965 în regiunea Vladimir din Rusia, care făcea parte pe atunci din Uniunea Sovietică. El a trăit în Ucraina începând cu anii 1980. La fel ca mulţi oameni de vârsta sa, din forţele armate ucrainene, a studiat la Moscova, la Şcoala Superioară de Comandament Militar. Aici a avut colegi care au devenit între timp comandanţi în armata rusă.

A absolvit în 1986 şi a servit timp de cinci ani în Corpul de Artilerie sovietic. Unii analişti militari cred că tacticile sale pe câmpul de luptă reflectă pregătirea sa ierarhică sovietică.

Război în Ucraina ziua 704
Fiul

Război în Ucraina ia o întorsătură dificilă

Generalul Oleksandr Sîrski a apărat Kievul, la începutul invaziei declanșată de Vladimir Putin, în urmă cu doi ani. A fost unul dintre primele și cele mai mari victorii ale armatei ucrainene în război.

El a condus apărarea cu succes a capitalei Kiev în primele luni ale invaziei şi a fost făcut Erou al Ucrainei. Este cea mai înaltă distincţie a ţării pe care a primit-o în aprilie 2022.

În iulie 2022, Sîrski a planificat şi a executat o contraofensivă fulgerătoare care a alungt trupele ruseşti din oraşul Harkov. El a recucerit teritorii din est şi sud-est.

blank