Showbiz, Stiri

Răvăşitoare! Andreea Mantea, o Venus printre fiare!

Andreea Mantea a pozat pentru Playboy… din toate poziţiile

amantea-1

 Pogorâtă dintr-un basm sau film, Andreea Mantea şi-a arătat calităţile de Nemesis a.k.a Lara Croft într-un decor industrial, cel al Intreprinderii de Fericire. Aşa era prezentată diva minionă de colegii de la revista Playboy, în al cărui pictorial a apărut în aprilie 2008, sub titlul „Lara Croft nu e un moft”.

Andreea Mantea poate fi oricând continuatoarea filmului, dacă Angelina Jolie nu ar mai fi în stare să joace în „Lara Croft II”. Delicată şi puternică totodată, în stare să-şi poarte singură de grijă, după cum a arătat în ultimul timp, chiar şi în relaţiile cu iubiţii ei. Într-o lume a bărbaţilor, această Venus cucereşte doar cu o privire, o mişcare din şold sau un sân obraznic.

6860647r99

Andreea Mantea a apărut în atenţia publicului după ce a pozat, la 20 de ani, pentru rubrica „Fata de la pagina 5” a ziarului Libertatea. Era anul de graţie 2006. Peste doi ani a realizat pictorialul pentru revista Playboy şi a urmat… ascensiunea. Adică, a intrat ca „vecină” în lumina reflectoarelor, la „Răzvan şi Dani”, urmând multe alte emisiuni tv. S-a molipsit de microbul televiziunii şi se dă greu plecată. Chiar dacă nu are momentan un job, a povestit ieri, la emisiunea lui Cătălin Măruţă, că negociază cu două televiziuni şi că abia aşteaptă să se întoarcă la colegii ei. Şi nu, nu e vorba de Kanal D. Cel mai probabil tot la Antena 1, acolo unde a debutat.

A negociat şi cu TVR dar tocmai acest pictorial fierbinte din Playboy i-a determinat pe şefii televiziunii naţionale să-şi retragă propunerile, cu plecăciuni, în faţa focoasei Andreea Mantea! (I.G.)

 

 

blank