Sport, Stiri

Raul Rusescu, ţeapa anului?!

Presa din Spania spune că românul are o problemă gravă la un genunchi. Presa din Sevilla sustine ca a gasit motivul pentru care Raul Rusescu nu mai apare in lotul lui Unai Emery la FC Sevilla, dupa doar doua aparitii in primele tururi din UEFA Europa League.

Raul Rusescu a ajuns la finalul lunii mai la FC Sevilla si a avut tot timpul sa se acomodeze, insa antrenorul nu se bazeaza pe el. Directorul sportiv al echipei spaniole a declarat ca Rusescu are un program special de pregatire si ca va reveni pe teren la finalul acestuia.

raul_rusescu_prezentat_oficial_la_sevilla_mi_am_implinit_un_vis_18455386_02735200“Lotul a fost stabilit, Rusescu nu va pleca. El joaca foarte putin acum, deoarece unor jucatori le trebuie mai mult timp de acomodare si de recuperare dupa vacanta. Antrenorul are un plan pentru el ca sa scurteze aceasta perioada. Evolutiile lui Rusescu vor fi bune, suntem siguri de asta. El va fi cat de curand la dispozitia antrenorului”, a spus Monchi.

Totusi, presa spaniola a reamintit ca imediat dupa transfer au aparut informatii cum ca mutarea lui Rusescu la Sevilla poate pica din cauza unor probleme medicale la genunchi ale atacantului. Medicul clubului a postat imediat un comunicat pe site si a infirmat zvonurile, care au reaparut acum. Site-ul muchodeporte.com sustine ca problema lui Rusescu de la genunchi este reala si complicata si ca acesta a ajuns accidentat in Spania. Mai mult, sursa citata suspecteaza si comisioanele platite catre agenti, practica neobisnuita la Sevilla, club care a vandut si cumparat 26 de jucatori in aceasta vara!