După eșecul cu Rapid, 0-1, Gigi Becali anunța că Dinu Todoran va continua la cârma echipei, pentru că “nu are cu cine să-l înlocuiască”.

Cum a decis Gigi Becali să lase echipa pe mâna lui Edi Iordănescu
În decurs de doar câteva ore, însă, patronul roș-albaștrilor a găsit un noul antrenor. Edi Iordănescu (43 de ani) este alesul lui Gigi Becali. Cei doi s-au întâlnit în cursul zilei de luni și au stat de vorbă aproximativ o oră.

Azi, va avea loc o nouă rundă de negocieri între cele două părți – cea decisivă. Edi Iordănescu a solicitat mână liberă la echipă și anumite clauze în contract, pe care Gigi Becali este dispus să le accepte.

Într-un final, patronul roș-albaștrilor, văzând că nu mai are rezultate și, implicit nu mai face nici bani din fotbal, a decis să lase echipa pe mâna celui care a cucerit titlul cu CFR Cluj în sezonul trecut, susțin sursele Digi Sport. Edi Iordănescu este liber de contract după ce s-a despărțit în această vară de gruparea din Gruia.

Ce clauze a cerut Edi Iordănescu în contractul cu FCSB și obiectivele antrenorului
Gigi Becali
Conform informațiilor digisport.ro, Becali și Iordănescu Jr au stat de vorbă circa o oră, iar în cursul zilei de marți vor relua negocierile. Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali să aibă mână liberă la echipă, iar patronul FCSB-ului a acceptat. Cu toate acestea, Edi Iordănescu i-a cerut lui Becali să treacă în contract tot ce au discutat luni, iar marți ar putea fi ziua decisivă.

Edi Iordănescu ar urma să aibă în contract o clauză conform căreia Gigi Becali trebuie să-i plătească 500.000 de euro dacă vrea să-l dea afară, dar numai în cazul în care FCSB se află pe podiumul Ligii 1. Edi Iordănescu poate de asemenea să plece dacă Becali se va implica în viața echipei.

Obiectivul lui Edi Iordănescu la FCSB va fi titlul și calificarea în grupele unei competiții europene. În acest moment, echipa este la 7 puncte de liderul CFR Cluj.

Acum Iordănescu așteaptă să vadă contractul, iar negocierile vor continua. Rămâne de văzut dacă Edi Iordănescu și Gigi Becali vor bate palma în final. Cei doi s-au mai aflat aproape de o colaborare în trecut, dar Gigi Becali a vrut să aibă în continuare un cuvânt de spus în vestiar. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar totul a picat la momentul respectiv. Rămâne de văzut cum se vor termina negocierile actuale.

FCSB a fost eliminată de Shakhter Karagandy din preliminariile Conference League, iar în Liga 1 se află pe locuș 4, cu 8 puncte obținute în primele cinci etape. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte.

În runda următoare, FCSB va primi vizita celor de la Sepsi OSK.