Showbiz, Stiri

Răsturnare de situaţie incredibilă! Teo s-a împăcat cu Iulia Albu

În plus, Iulia i-a promis moderatoarei că-i va face o ţinută pentru un eveniment monden

Tero Iulia Albu

Cine ar fi crezut că lucrurile se vor calma între cele două femei, mai ales după ce Teo a criticat-o pe Iulia, care la rândul ei critică ţinutelor tuturor celor din lumea mondenă.

Ieri, cele două s-au întâlnit neaşteptat pe culoarele postului tv Kanal D. Teo Trandafir a dat nas în nas, la plecare, cu Iulia Albu, iar în momentul în care a văzut-o pe fosta soţie a designerului Mihai Albu, Teo a avut o reacţie incredibilă, nefăcând altceva decât să spună: „Uauuuuuuuuuu!”. Iulia Albu, care s-a declarat deranjată de comentariile pe care vedeta de televiziune le-a făcut în direct despre ea, i s-a adresat astfel: „Bună, Teo, sunt Iulia Albu”.

Cele două vedete s-au retras într-o cameră, şi Iulia a povestit cum a decurs întâlnirea ei cu Teo Trandafir.

iulia-albu-foto3_96b00ae9cc_5557400cc8_00a80b9603

„Am vrut să am o discuţie, pentru că a avut emisiuni în care s-au spus lucruri nelalocul lor, mi s-a părut normal să avem o discuţie. Am explicat ce nu s-a înţeles. Am supravieţuit amândouă, a fost o discuţie normală.

Am discutat un pic despre look-ul ei, dar este confidenţial. Mă deranjează când o persoană publică, cu credibilitate, îşi argumentează în acel fel afirmaţiile. Nu trebuie să arunci cu noroi în oamenii care fac şcoli de artă.

Poate eu sunt nebună, dar nu toţi cei care fac şcoala asta sunt aşa. Despre mine putea să spună şi că mi-a murit un castor în cap”, a explicat fashion-editorul. „Lucrurile nu sunt nici grave, nici clare între noi”, a încheiat ea.

Aşa că astăzi, Iulia a răspuns invitaţiei lui Teo şi a venit la Teo Show. Ce credeţi că s-a întâmplat?! S-au păruit? Nici vorbă.

Încă de la început, Iulia a avut parte de o primire ostilă. Cu toate că i-a adus flori, Teo i-a replicat tăios: „Sunt foarte frumoase deşi sunt verze! O să le şi mănânc!”. Iulia i-a făcut un buchet din verze de bruxelles, iar trandafirii şi i-a pus în păr.

11-iulia-gaina_6a24bddc02_e93855735c

Iulia Albu insa nu s-a lasat intimidata si i-a propus spre finalul emisiunii sa o sfatuiasca ea pe Teo in privinta hainelor pe care le va purta la urmatorul eveniment monden la care participa. „Sa mergi la un eveniment monden la care sa te imbraci cum iti recomand eu”.

Teo a fost suspect de încântat şi a acceptat imediat provocarea! Aşteptăm cu nerăbdare următorul eveniment monden la care va participa Teo. (I.G.)

 

 

 

blank