Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Toni Tecuceanu!

Familia ar putea obţine despăgubiri de 4 milioane de euro

tonitecuceanu1

Dupa patru ani petrecuti pe holurile tribunalelor, Paul Tecuceanu a obtinut in cele din urma accesul la dosarul medical al fratelui sau si va putea sa afle, in sfarsit, care au fost cauzele care au provocat moartea acestuia.

In urma expertizei medico-legale, medicii au spus ca actorul de la „Cronica Carcotasilor” a murit din cauza gripei porcine, insa familia lui nu a fost niciodata impacata cu acest rezultat, banuind mai degraba ca a fost vorba de malpraxis.

Dupa ce Curtea de Apel a decis ca familia poate avea acces la actele medicale, fratele lui Toni Tecuceanu e hotarat sa mearga pana la capat pentru a afla adevarul si are de gand sa ceara si daune morale de 4 milioane de euro de la spital si de la doctorul Streinu-Cercel.

„Abia astept sa ma duc la Spitalul Matei Bals si sa-i privesc in ochi pe cei care atatia ani nu m-au lasat sa aflu adevarul”, a spus Paul Tecuceanu, precizând că dosarul medical al fratelui sau va fi expertizat de mai multi specialisti si, in functie de rezultate, va decide daca este cazul unui proces de malpraxis sau de unul penal.

 

blank