Sport, Stiri

Răsturnare de situaţie în cazul lui Victor Piţurcă

Dacă vrea să plece, selecţionerul trebuie să plătească FRF 1,4 milioane de euro, conform unor surse federale.

piti_97626900

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a încercat să clarifice situaţia şi a emis următorul comunicat: „Întîlnirea a avut menirea de a clarifica situaţia la nivelul conducerii tehnice a echipei naţionale, în urma ofertei pe care domnul Victor Piţurcă o are din partea clubului Al-Ittihad.

Federaţia Română de Fotbal doreşte să continue colaborarea cu antrenorul Victor Piţurcă, conform contractului aflat în derulare, în vederea asigurării condiţiilor optime pentru prima reprezentativă în preliminariile Euro 2016.”

Piţurcă a ieşit de la discuţiile cu şeful FRF şi a plecat zîmbitor de la Casa<Fotbalului. „Mai sînteţi selecţionerul României?”, l-au întîmpinat jurnaliştii. „Eu cred că mai sînt. Vorbiţi cu preşedintele FRF mai bine”,a răspuns Piţi, potrivit gsp.ro. Contractul dintre acesta şi Federaţie prevede că dorinţa lui Victor Piţurcă de a rupe contractul cu FRF îl va costa pe selecţioner 1.425.166 de euro. Suma este compusă din drepturile salariale ce ar fi fost scadente de la momentul denunţării unilaterale a contractului şi până la 30.11.2016, precum şi o despăgubire în sumă de 500.000 de euro net, plătibili în termen de 45 de zile de la data denunţării unilaterale a contractului.

blank