Showbiz, Stiri

Răsturnare de situaţie în cazul „Elodia”!

Cât de aproape este de libertate Cristian Cioacă? Avocata lui Cristian Cioacă a pregătit pentru astăzi, la apel, un document surpriză a cărui nulitate absolută ar putea duce la eliberarea clientului ei.

8-cristian_cioaca_9d81ec35bc_c2e0a65b06Pe lângă motivele de apel, avocata Vasii va depune, azi, la Curtea de Apel, şi o „bombă” procedurală, respectiv, motivele de revocare a măsurii de arestare preventivă a lui Cristian Cioacă, informează „ring”.

Care va fi, concret, motivaţia avocatei Maria Vasii în această solicitare de revocare a arestării clientului său, curioşii o vor afla în instanţă sau… după finalizarea şedinţei de judecată. Temeiul acestei posibile puneri în libertate a lui Cioacă îl constituie însă o încheiere de şedinţă a Curţii de Apel Piteşti, care a constatat temeinicia arestării lui Cioacă într-un… alt dosar. Ca şi cum, efectiv, Cioacă ar fi arestat într-o… altă cauză.

„Vom susţine la acest termen şi revocarea măsurii arestării preventive având în vedere că hotărârea (n.r. – hotărârea prin care instanţa de apel a constatat legalitatea şi temeinicia arestării preventive a lui Cristian Cioacă) a fost pronunţată într-un alt dosar (n.r. – Dosarul nr. 1527/46/2013, un dosar intermediar al prelungirii arestării preventive), aceasta echivalând cu lipsa oricărui temei în baza căruia să mai fie justificată arestarea în Dosarul 1252/109/2013 în care clientul meu este judecat în apel”, spune avocata Maria Vasii.

Rămâne de văzut cum se va termina această zi în instanţă pentru Cristian Cioacă!

blank