Featured, Showbiz

Răsturnare de situaţie,Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au împăcat. Ce se întâmplă cu pensia alimentară a lui Mario

Adrian Mutu şi Alexandra Dinu au avut un proces foarte lung, din cauza celor 140.000 de euro care ar fi trebuit să-i revină fiului fostului fotbalist, Mario.

După lungul proces, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu au ajuns la o înţelegere. Fostul fotbalist ar fi fost de acord să plătească suma colosala fiului său, Mario, după ce procesul de judecată din 5 octombrie a fost suspendat. Fostul fotbalist ar trebuit să ofere cei 140.000 de euro pentru pensia alimentară a lui Mario.

Adrian Mutu este acum antrenor la o echipă de fotbal din Emirate, acolo unde a ajuns cu ajutorul Anamariei Prodan. Fostul fotbalist ar primi pe lună 15.000 de euro, dar și bonusuri pentru performanțe. Adrian Mutu a fost obligat de instanță să-i plătească fostei sale soții Alexandra Dinu o datorie de 140.000 de euro, reprezentând pensia alimentară pentru Mario Mutu, de la care acesta s-ar fi sustras în ultimii ani.

Cei doi trebuia să se prezinte în fața judecătorilor pe data de 5 octombrie, însă întâlnirea nu a mai avut loc. Adrian Mutu și Alexandra Dinu au renunțat la proces și ar fi ajuns la o decizie de comun acord.

 

În vara acestui an, Adrian Mutu a fost executat silit de fosta lui soție, pentru pensia alimentară cuvenită primului său băiat, Mario. Alexandra Dinu are de încasat de la ‘Briliant’ o sumă mare de bani, pensia de întreținere pe care acesta nu i-a mai plătit-o din 2014. În instanță, fostul fotbalist s-a apărat că nu mai dispune de fondurile necesare întrucât câștigă mai puțini bani și, în plus, mai are de întreținut trei copii.

 

blank

blank