Showbiz, Stiri

Răsfăţ de vedetă!

Andreea Esca a sărit peste reguli şi a mâncat seara… mâncare de bebeluşi

Andreea Esca se menţine într-o formă de zile mari în ultima perioadă. Vedeta Ştirilor ProTV a slăbit şi se păstrează la acelaşi număr de kilograme, fiind foarte atentă la ceea ce mănâncă.

esca_60_9fcc1170d5Dacă în urmă cu ceva timp mărturisea că nu se abţine de la bunătăţi, dar sare peste masa de seară, Andreea a mărturisit pe Facebook, că duminică seara a avut parte de cină. Însă de una ieşită din comun, care nu poate decât să îţi aducă aminte de o parte din meniul unui bebeluş.

“În această seară mâncăm mere (gustoase, româneşti) rase cu miere şi biscuiti:-)! N-o fi poza cine ştie ce, dar ce bune sunt!!!!”, a scris Andreea Esca pe contul său de Facebook.

andreea-esca-mere-rase_8c7fe9db24“Produsele naturiste sunt foarte bune pentru metabolism. Felicitari pentru alegerea din această seară”, “Aşa mâncau picii când erau mici… Gustos”, “Un răsfăţ. Ca bebeluşii”, “Într-adevăr sunt bune. Nu le-am gustat, dar mi-am imaginat ce gust pot avea privind poza şi citind ingredientele. Mulţumec pentru idee că şi mie îmi plac merele, biscuiţii şi mierea, împreună”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Unul dintre ei însă a fost mult mai acid şi a comentat în alţi termeni alegerea culinară a Andreei: “Cred că o trimit în şomaj de a ajuns să mănânce mere cu biscuiţi. Dar fiind în continuare criză, homarii (care îi plac atât de mult Escăi) pot fi inlocuiţi cu succes. Parcă şi vulpea ajunsese la struguri printr-o vreme… Domage!”.

Sunt mici răutăcisme pentru un mic răsfăţ pe care Andreea Esca şi l-a asumat!