Actualitate

Rarinca, mutare de ultima ora. Ce noi acuzatii aduce si ce intentii are

Mariana Rarinca, femeia acuzata ca a santajat-o pe sefa ICCJ Livia Stanciu, a decis joi sa depuna o plangere penala impotriva judecatorilor care se ocupa de rejudecarea cazului sau. Primul termen al acestui proces va avea loc vineri.
Mariana Rarinca este de parere că acest complet de judecată este făcut ca să o apere de fapt pe şefa ICCJ Livia Stanciu si sa o condamne pe ea, cea care fusese initial achitata de acuzatia de santaj.
 
05_mariana_rarinca_39668700_465x390_05779400„Sunt indicii temeinice ca dumnealui (n.r. judecatorul Dorel Matei) este pus acolo special ca sa ma condamne. Asta se vede clar din cererea de preschimbare a termenului, depusa de doamna procuror Elena Mateisescu. Si-a atras de partea lui un coleg, domnul judecator Ion Bogdan Tudoran. Pe 17 august am fost la Curtea de Apel, in sala a fost pentru prima data doamna Livia Stanciu. A venit pregatita pentru judecata pe fond, s-a vazut clar ca a venit pregatita. Ce m-a mirat pe mine mai mult este ca doamna Livia Stanciu desi stia dosarul, stia in ce mod s-a constituit acest complet, stia ca acest complet este ilegal, s-a complacut si a acceptat in mod tacit sa fie judecata, fiind parte in dosar, de acest complet. Acest complet este pus cumva special ca sa o apere le Livia Stanciu si sa ma condamne pe mine?”, a declarat Rarinca.
blank
blank