Rareș Bogdan regretă
Featured, Politic

Rareş Bogdan regretă că a spus despre Ludovic Orban că „i s-a umflat capul”: „E un limbaj mai de maidan

Rareş Bogdan pune batista pe ţambal după ce a generat un scandal public atacându-l direct, într-un interviu la Aleph News, pe Ludovic Orban. După ce a precizat că, de fapt, nu i-a cerut lui Orban să demisioneze acum, europarlamentarul afirmă că regretă şi expresiile dure pe care le-a folosit la adresa liderului PNL.

„În tot interviul dat, și mă bucur că m-ați sunat pentru a face o lămurire, e o exprimare căreia trebuia să-i găsesc niște sinonime. Asta cu lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc altă, legată de „i s-a umflat capul”. Nu e caracteristic limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. E singurul lucru din interviu pe care îl regret”. a declarat Rareş Bogdan. 

Întrebat dască i-a cerut scuze lui Ludovic Orban, Rareş Bogdan a răspuns: „N-am vorbit încă. O să vorbesc, pentru că n-am cu el că persoane o problemă, am ca exercitare a poziției, cum și-a exercitat poziția de președinte. Nu am cu el că om ceva. E o pers plăcută, putem bea ristretto împreună, un ceai. Alcool nu prea bem nici eu, nici el.”

Prim-vicepreşedintele PNL a continuat făcând un apel la unitate, în ciuda împărţii PNL, pe care tot el a făcut-o, între tabăra Orban şi aşa-zişii reformişti.

„Venind din presă și având dialogul cu oameni mai ușor, știu așteptările acestora și că a mai existat o guvernare reformistă în 96-2000 și acest guvern care a făcut câteva lucruri vitale, a eșuat în cele din urmă și n-aș vrea să se întâmple. De asta le-am recomandat în interviu colegilor să citească „Nu putem reuși decât împreună”, o istorie a CDR, care e o carte esențială pentru a încerca să nu facem greșelile colegilor”, a mai declarat Rareş Bogdan.

blank