Politic

RARES BOGDAN: PARLAMENT PENAL, MARS LA TRIBUNAL!

rares-bogdanRareş Bogdan a criticat în termeni foarte duri votul deputaţilor, care au încuviinţat miercuri reţinerea Elenei Udrea, dar nu şi arestarea sa într-un nou dosar de corupţie. Realizatorul emisiunii de la Realitatea TV, Jocuri de putere, a răbufnit:

“Parlament PENAL, marş la Tribunal! Măi penibililor, măi nenorociţilor, cum reuşiţi să vă faceţi de râs? Adică votaţi REŢINERE DA şi ARESTARE NU!?! Cum, măi maimuţelor? Explicaţi opiniei publice cum naiba bulibăşiţi voi democraţia în România? Măi, chiar nu vă puteţi asuma DA sau BA? (…) Ne credeţi proşti?!?!? DA sau BA! Fără şmecherii! Fiţi bărbaţi! Votaţi pe cererile Justiţiei sau pe protejare. Vă e fricăăăăăăăă? Instinctul de conservare nu vă dă pace? Sunteţi speriaţi? Mă, s-a terminat. GATA. Hai la treabă, votaţi şi căraţi-vă acasă. Vreţi să o protejaţi, asumaţi-vă, măi! Vreţi să o „ARESTAŢI”, simplu, votaţi şi gata. Sau sunteţi toţi ca ea şi chiar mai rău ca ea… şi o protejaţi pentru a vă proteja! ?!?!”, a scrie Rareş Bogdan pe o reţea de socializare.

El a mai adăugat: “Unora li se termină mandatul şi, în afară de cum să ia şpagă, nu au învăţat nimic! Sărmanii de ei… Nu ştiu în care urnă să pună bilele… Dar, dacă îi întrebi în care buzunar se ţine mita, asta sigur ştiu… Halal Parlament!”