Actualitate

Rareș Bogdan făcut păpușar. Vezi cine spune asta

Spiritele sunt tot mai încinse cu cîeva zile înainte de alegeri iar liberalii tocmai s-au văzut refuzați de Nicușor Dan cu oferta de a face un sondaj pentru un candidat unic al dreptei și acum reacționează.

Candidatul USB, Nicușor Dan a refuzat să meargă la dezbaterea de la România TV, în schimb a mers în emisiunea lui Rareș Bogdan ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV. Â
Imediat, purtătorul de cuvânt al PNL București, Cezar Preda, susține că Nicușor Dan a mers în emisiunea ”păpușarilor” care nu doresc unificarea dreptei.

”Nicusor Dan minte cu nerusinare. S-au intalnit reprezentanții celor două partide. Cătălin Predoiu nu a fost prezent. Noi ne-am tinut de cuvânt. La cel mai înalt nivel. Refuzul a fost categoric, chiar in condițiile in care știa ca este in urma lui Catalin Predoiu in opțiuni. Cerea inflexibil, halucinant, retragerea candidatului PNL. Nicusor Dan este acum, singur, la oamenii care au vrut alt proiect. Cei care nu vor unirea dreptei. Cei care sunt total împotriva lui Predoiu , cei care si-au calculat de luni de zile construcția cu Marian Munteanu si care doreau ca vehicul politic PNL. PNL nu a marșat si a devenit indezirabil pentru păpușari . Vom vedea la vot

Minciuna ca PNL a refuzat e de noaptea minții! După vot se va vedea ordinea, Nicușor Dan va rămâne prostit iar papușarii vor rade-n barba bucuroși ca au mai folosit un fraier pentru a preda PSD-ului, Bucureștiul.”, susține Cezar Preda.

blank
blank