O tânără care a fost răpită și ținută ostatică de mai mulți bărbați, în Turcia, a sărit de la fereastra apartamentului unde era sechestrată. Ea s-a aruncat de la o înălţime de zece metri.

Imaginile cu o femeie răpită care sare dintr-o clădire au devenit virale pe rețelele de socializare turcești, în ceea ce pare a fi un caz de răpire. Sirin, în vârstă de 19 ani, a fost într-adevăr filmată legănându-se pe pervazul unui apartament din orașul Antalya, înainte de a cădea în gol. Ea a aterizat mai întâi pe o mașină, apoi pe trotuar, la vreo aproximativ zece metri mai jos de fereastra de unde a sărit.

Alertată oamenii de cartier cu câteva momente înainte de incident, poliția a încercat să o descurajeze pe tânără să sară, relatează cotidianul turc Cumhuriyet. Încercarea a fără succes, dar ulterior, după ce şi-a revenit, victima a declarat poliției că a fost reținută cu forța în respectivul apartament.

„Ajutaţi-mă, am fost răpită. M-au răpit și m-au luat ostatică. Ei sunt din Iran, fac parte dintr-o organizație, au încercat să mă vândă. M-au filmat și mi-au amenințat familia”, a spus Sirin, potrivit ziarului.

Martorii au certificat că au auzit-o pe tânăra țipând în bucătăria apartamentului, strigând că ar vrea să moară. Victima a fost dusă în cele din urmă la un spital din Antalya.