Sport, Stiri

RAPID – C. S. CONCORDIA CHIAJNA, supravegheat de 90 de camere video

RAPID – C. S. CONCORDIA CHIAJNA, supravegheat de 90 de camere video 

RAPID - C. S. CONCORDIA CHIAJNAPentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a meciului de fotbal dintre echipele RAPID – C. S. CONCORDIA CHIAJNA, Primăria Sectorului 2 va monitoriza cu ajutorul a 90 de camere video, amplasate în principalele intersecţii rutiere din zonă, toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa suporterii celor două echipe.

Cadrele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 vor supraveghea video străzile de afluire şi defluire a spectatorilor, vor urmări respectarea regulilor de circulaţie de către pietoni şi conducătorii auto, impuse special în perioada meciului, precum şi modul de dirijare a traficului rutier şi comportamentul suporterilor înainte şi după terminarea partidei.

La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atenţie fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, atât de camerele video, cât şi de patrulele auto şi pedestre ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgenţă în cazul în care vor exista tulburări ale ordinii publice.

Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 va fi în alertă cu toate efectivele sale şi este pregătită să facă faţă misiunilor pe care le are, astfel încât bucureştenii şi suporterii să fie în orice moment în siguranţă.

În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice în zona Stadionului Dinamo va fi interzisă sâmbătă, 13 iulie. între orele 16.00 – 24.00, pentru desfăşurarea în siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele F. C. RAPID BUCUREŞTI – C. S. CONCORDIA CHIAJNA.

Măsura a fost luată în urma solicitării Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi a fost transmisă de Primarul Neculai Onţanu tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de următoarele 6 artere de circulaţie aflate în jurul stadionului: Calea Floreasca, Strada Paul Greceanu, Strada Tunari, Strada Barbu Văcărescu, Strada Eugen Botez, Strada Gheorghe Bănciulescu.

De la dispoziţia edilului sectorului 2 sunt exceptate unităţile de alimentaţie publică care au şi funcţiuni de cazare turistică şi cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunţi, botezuri, aniversări de zile festive etc.

Cadrele Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 vor verifica respectarea măsurilor de interzicere a comercializării băuturilor alcoolice şi intervalul orar stabilit, iar cei găsiţi în neregulă vor fi sancţionaţi cu amenzi contravenţionale cuprinse între 500 – 1.500 lei şi suspendarea funcţionării spaţiului comercial între 10 şi 30 de zile. R.E 

blank
blank