Monden, Stiri

Randi, romanul care nu se simte patriot

Randi, romanul care nu se simte patriot

blankRandi se numara printre romanii care nu simt nimic special de 1 Decembrie. In timp ce restul romanilor atarna steaguri la geam, ies la parada si parca se abtin de la rautatea „de bloc”, artistul se enerveaza si nu intelege de ce exista asa multa agitatie. 

 „Cred ca devenim patrioti numai de 1 Decembrie si ne enervam teribil, atunci cand un om public are curajul sa spuna ca nu e patriot! Poate ca nu sunt patriot, pentru ca cei care ne conduc au avut grija sa ne taie radacinile si sa ne faca sa ne dorim sa plecam de aici pentru ca ne simtim neapreciati, inselati, inutili sau poate nu sunt patriot pentru ca nu simt ca apartin unui trecut mai mult sau mai putin glorios, sau unor granite.”, a spus Randi.

Mai degraba Randi aspira catre un taram fara limite unde toti sunt liberi, mai ceva ca in Braveheart : „Simt ca apartin pamantului fara garduri, care imi spun ca aici se termina tara pe care o iubesc si incepe alta pentru care nu simt nimic! Apartin prezentului in care imi doresc si va doresc pace si iubire!”, a mai declarat cantaretul.

blank