Ramona Săseanu, validată luni de conducerea PNL pentru a fi numită director interimar al TVR, apare în 2015 într-un interviu luat pentru TVR 3 unei ghicitoare care dezlega cununii și descânta de deochi în vârtelniță.

Interviul realizat de Ramona Săseanu are durata de 12 minute şi o are ca protagonistă pe ”Vrăjitoarea Elena”, o ghicitoare care după doar câteva luni era vizată de un dosar penal pentru șantaj și înșelăciune, potrivit presei locale.

În timpul interviului, Ramona Săseanu îi pune ghicitoarei întrebări legate de ”consumul fantastic de energie” din timpul descântecelor, despre ”harul” pe care îl are sau despre mulțumirile primite de ghicitoare de la clienți. Mai mult, jurnalista o întreabă pe așa-zisa vrăjitoare dacă aduce ”noutăți” în ocupația ei sau toate meșteșugurile sunt moștenite. Ramona Săseanu este susținută de deputatul PNL de Dolj Nicolae Giugea.

Ramona Săseanu este prezentatoare la TVR Craiova și potrivit site-ului TVR Craiova, este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova. Ea este masterand al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea Bucureşti şi lucrează în presă din 1995, conform sursei citate. Ea a debutat în presă în 1995 la un post de radio din Craiova, potrivit prezentării oficiale. În 1998 s-a mutat în Bucureşti unde a lucrat pentru Pro TV ca reporter, şi ulterior, corespondent de ştiri pentru zona Olteniei. La TVR Craiova lucrează din 2001, este redactor și realizatoare a unei emisiuni de sănătate.

De asemenea, Ramona Săseanu, potrivit presei locale, a intrat în conflict direct cu liderii PSD din județ. Potrivit sudvest.ro în 2019 TVR Craiova a transmis în direct, inaungurarea drumul expres Craiova- Pitești fiind prezenți la fața locului Liviu Dragnea, Lia Olguța Vasilescu și candidatul pentru un fotoliu în Parlamentul European, Claudiu Manda.

Ramona Săseanu, jurnalista TVR Craiova, a publicat pe pagina personală Facebook o fotografie cu locul unde se desfășurase inaugurarea și relata că la o zi după eveniment, dispăruseră toate utilajele, chiar și bordurile iar locul era pustiu. Deși postarea a fost facută pe o pagină personală, TVR Craiova a transmis un comunicat de presă prin care se delimita de „informațiile false” postate de angajata TVR.