Ramona Olaru
Showbiz

Ramona Olaru susține că nu este ea femeia fotografiată cu Gabi Bădălău, în club: „Ori cineva are ceva cu mine, ori sunt prea mișto”

Gabi Bădălău a fost suprins de paparazzii CanCan, în weekend, alături de o tânără blondă, despre care s-a spus că este Ramona Olaru. Fosta asistentă de la ‘Neața susține că nu ar fi vorba despre ea în imaginile cu Bădălău, ci despre o femeie care doar seamănă cu. Iată ce a declarat Ramona Olaru!

Gab Bădălău și Ramona Olaru au ajuns, din nou, în atenția publicului, după ce ar fi fost fotografiați împreună, în timp ce se distrau împreună în weekend, într-un club din Capitală. Imaginile surprinse de paparazzii CanCan îl înfățișează pe Gabi Bădălău alături de o tânără blondă, care potrivit publicației citate, ar fi fost Ramona Olaru. Fosta asistentă de la ‘Neața’ a oferit primele declarații cu privire la imaginile respective. Ramona Olaru susține că nu este ea femeia alături de care Gabi Bădălău fotografiat, ci este vorba de cineva care doar seamănă cu ea.

Ramona Olaru

Ramona Olaru susține că nu este ea femeia fotografiată cu Gabi Bădălău, în club

Ramona Olaru neagă că s-ar fi întâlnit cu Gabi Bădălău într-un club din Capitală, vineri seară, când paparazzii CanCan l-au fotografiat pe afacerist alături de o tânără blondă, ce semăna fosta asistentă de la ‘Neața.

„Eu nu știu care e treaba. Ori vinde imaginea mea foarte bine, ori sunt ca prințesa Diana, dar, fraților, e ceva rău. Weekendul acesta s-au folosit niște imagini cu o femeie, dar s-a folosit numele meu ca fiind cu un băiet. Da, este de-a râsu plânsu. (…) Ceva se întâmplă. Ori cineva are ceva cu mine, ori sunt prea mișto. De fapt, asta e varianta cea mai plauzibilă. Sunt prea mișto’, a spus Ramona Olaru la Insta Story, după ce au fost publicate pozele cu Gabi Bădălău și o tânără blondă.


Ramona Olaru a refuzat să-și dea demisia de la Neatza, la propunerea iubitului ei
Ramona Olaru nu a luat din prima castingul la Neața cu Răzvan și Dani, la Antena 1, dar a fost cooptată în alt proiect al postului și, încet, încet și-a croit drum în emisiunea băieților. Nu a fost ușor drumul ei până aici și de aceea nu concepe să-și dea demisia pentru un bărbat care apare în viața ei, indiferent cine ar fi el.

Actualul iubit al Ramonei Olaru nu locuiește în România și pentru că o vrea tot timpul alături de el pe blonda de la Neatza, i-a propus acesteia să renunțe la emisiune și să se mute la el.

„Și la mine se mai aprinde câte un beculeț la red flag și a fost o chestie, la un moment dat, a zis „haide, când îți dai demisia să te muți?’. Și am zis „alo, tu ori mă susții să cresc în ceea ce fac, ori mă pui să renunț la munca mea, dup-aia să îmi dai șut când te-oi plictisi?’. (…)

E bărbat bine el, îi dau șut, își găsește 20 la noi. Bine, nu ca mine, că eu sunt unică’, a declarat Ramona Olaru pentru cancan.ro.

Ramona Olaru nu este foarte impresionată de bărbații bogați și, prin urmare, nu acceptă orice de dragul de a fi în viața lor. Invitată în podcastul moderat de Jorge, Ramona Olaru a dezvăluti că a fost la un pas să se căsătorească cu un milionar, dar în cele din urmă a refuzat propunerea.

Referitor la bărbatul din viața ei, Ramona Olaru a mărturisit că nu știe dacă el este alesul, deoarece relația este la început. Șatena a mai spus că are nevoie de cel putin trei luni pentru a-și da seama de comportamentul său.

„Mai bine mă mut eu prin altă țară cu el, la un moment dat. E român, dar nu stă în România. Stă în mai multe, că are afaceri în mai multe țări, se plimbă. Și eu mă mai plimb după el și el după mine. Eu până nu am inelul pe deget și nu am data nunții stabilită, nu mai știe nimeni nimic. (…) Avem câteva luni împreună’, spunea Ramona acum ceva timp.

FOTO: Instagram YT

blank