Ramona Olaru
Showbiz

Ramona Olaru a recunoscut că l-a scuipat pe Cătălin Cazacu, fostul ei logodnic: „S-a întâmplat. Cum îți permiți să pui mâna pe mine?!”

Ramona Olaru, după ce a fost acuzată că l-a scuipat pe Cătălin Cazacu, fostul ei logodnic. În urmă cu doar câteva zile, Cătălin Cazacu făcea declarații neașteptate despre Ramona Olaru. Prezentatorul de televiziune susținea că a fost scuipat de fosta logodnică, în timp ce a vrut să o salute și să o îmbrățișeze. Iată cum a reacționat acum asistenta TV!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o frumoasă poveste de dragoste și chiar plănuiau nunta. Totuși, spre surprinderea tuturor, cei doi au decis să se despartă, iar după separare și-au aruncat cuvinte dure. Ba chiar se pare că a existat și un moment mai tensionat între aceștia.

Ramona Olaru

Imediat după despărțire, Cătălin Cazacu a revăzut-o pe Ramona Olaru și a vrut să o ia în brațe. Reacția asistentei de televiziune a fost una total neașteptată, l-a refuzat și chiar l-ar fi scuipat. Iată ce spune acum vedeta despre situația respectivă!

Ramona Olaru a recunoscut că l-a scuipat pe Cătălin Cazacu, fostul ei logodnic
Ramona Olaru a recunoscut că a existat un moment tensionat între ea și Cătălin Cazacu, după ce s-au despărțit. Bărbatul a vrut să o ia în brațe, iar ea l-a refuzat și chiar situația ar fi degenerat între ei, iar în cele din urmă aceasta ar fi apelat la un „gest” mai deplasat.

„Eu am zis de mult că închei subiectul acela, pentru că s-a terminat. Practic, nu mai suntem de opt luni împreună, n-are rost să vorbim despre ce a fost. Dar dacă vorbim despre situația respectivă, s-a întâmplat, dar s-a întâmplat imediat atunci după despărțire. Pentru că știm cu toții ce povești au fost între noi. Iar odată ce am fost plecată de acolo, dacă la un anumit eveniment tu vii și vrei să pui mâna pe mine, cum îți permiți să pui mâna pe mine?! Cred că ăsta era singurul gest care să te depărteze.„, a spus Ramona Olaru, potrivit Cancan.ro.

De atunci relația lor s-a degredat și mai tare, iar acum își mai urează toate cele bune doar de zilele onomastice sau de naștere.

„Da, nu i-am mai răspuns niciodată la nimic, până în ziua de astăzi, dar s-a întâmplat să îi spun «La mulți ani!», de ziua lui. Și a fost foarte drăguț, de ziua mea, acum, după ce a declarat ce a declarat, să-mi zică «La mulți ani!» și să-mi ureze toate cele bune.‘, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

Ce spunea Cătălin Cazacu

Citește și  Medicii o sperie pe Oana Roman!

Acesta i-a adus acuzații dure fostei sale iubite, în urmă cu doar câteva zile. Printre altele, a spus că a fost scuiptat de fosta partenera, după ce a vrut să o salute.

„Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit! Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat. Și am zis că nu e frumos, mai ales că acum, în ultimul timp, o dată la săptămână se schimbă partenerul, am zis că nu vreau să mă mai scuipe nimeni!, a spus Cătălin Cazacu.

sursă foto- Facebook

blank