Ramona Olaru
Showbiz

Ramona Olaru a ajuns la Poliție în Egipt. Ce s-a întâmplat cu vedeta de la Antena 1

Ramona Olaru a ajuns inclusiv la Poliție în vacanța pe care a petrecut-o în acest week-end în Egipt. Vedeta a povestit internauților cu lux de amănunte întreaga pățanie din țara africană. Aceasta a aterizat în Egipt joi, și a constatat atunci când a ajuns că a pierdut pașaportul. A sunat la aeroport încercând să rezolve situația, fără succes.

Drept urmare Ramona Olaru a sunat la consulat care i-au dat toate indicațiile despre cum să facă să ajungă totuși înapoi în România. Doar că a trebuit să aștepte fix până duminică, pentru că atunci se deschidea la ministerul de interne egiptean.

La poliție ca să-și declare pașaportul pierdut

Așa că duminică dimineața, vedeta s-a dus întinsă la instituție. Doar că cei de acolo i-au explicat după mai multe ore pierdute că trebuie să meargă mai întâi la secția de poliție. Așa că vedeta și-a luat geanta și cu ajutorul șoferului de uber a mers la o secție de poliție. Acolo a trebuit să își declare pașaportul pierdut și abia după ce obținea acea hârtie se putea întoarce la minister.

În cele din urmă, după ce a obținut documentul, Ramona Olaru s-a întors la minister acolo unde a obținut ștampila pe documentul care atesta că și-a pierdut pașaportul, că e cetățean român și că se poate întoarce în țară.

Șoferul de uber, salvatorul Ramonei

Întreaga aventură a durat nu mai puțin de 6 ore, iar Ramona i-a mulțumit șoferului de uber care a fost de un real ajutor deși nu vorbea engleză. În cele din urmă, vedeta a ajuns înapoi în România, fără pașaport, doar cu documentul eliberat de egipteni. Ea le-a explicat internauților că întreaga aventură a făcut-o să realizeze că se poate descurca în orice situație.

Mai ales că nici măcar net nu a avut din momentul în care a părăsit hotelul. Iar conversațiile pe google translate au avut loc cu șoferul de uber de pe telefonul lui.

blank