Showbiz, Stiri

Ramona Gabor îl aduce pe Ahmad Daham, de Sărbători, în Bacău

Oare se pregăteşte o cerere în căsătorie?!

ramona-gabor-iubit_01_5dded75673_90551bbc4d

Ramona Gabor (24 de ani) îşi va petrece Sărbătorile în România, alături de Ahmad Daham, iubitul său iordanian. După ce l-a cunoscut pe tatăl acestuia, în urmă cu câteva săptămâni, acum e rândul româncei să i-l prezinte părintelui său pe bărbatul care i-a adus fericire.

În timp ce Monica Gabor rămâne să petreacă Sărbătorile în America, alături de “Mr. Pink”, Ramona, sora ei mai mică, se pregăteşte să revină în România, chiar înainte de Crăciun. Dar nu oricum, ci însoţită de iubitul său Ahmad, de care s-a îndrăgostit cu ceva vreme în urmă, în Dubai. Prima “escală” pe care o va face va fi în Bacău, unde fotomodelul a pus la cale o întâlnire de gradul zero între Ahmad şi tatăl ei, Emil Gabor.

10-emil-gabor_1720233be7

Iordanianul pare să aibă gânduri serioase cu sora Monicăi, nu de alta, dar şi el i-a prezentat-o pe Ramona tatălui său. Ea intenţionează să-l ducă pe inginerul arab şi la mormântul mamei sale, Veronica Bulai, care a murit în urmă cu patru luni. Cei doi porumbei şi-au planificat şi unde vor petrece Crăciunul. Însoţiţi de Mădălina Apostol şi de soţul acesteia, patronii unui club bucureştean, Ramona şi Ahmad vor petrece la munte.

 

blank