Showbiz, Stiri

Ramona Gabor a evadat într-o lume de vis!

Uite cât de bine arată în ţinuta sumară!

ramona-gabor-maldive

Ramona Gabor trăieşte în lux în Dubai şi, deşi ai putea crede că nu i-ar mai trebui altceva, sora fostei doamne Columbeanu, merge în vacanţă în locuri de vis.

Ramona se relaxează în Insulele Maldive şi îşi desfată simţurile cu bucate alese, peisaje de vis, hotel de lux şi zile însorite şi lipsite de griji. Ramona Gabor a postat câteva fotografii, pe Facebook, pentru a le arăta şi amicilor virtuali că viaţa ei este în continuare extrem de dulce. Frumoasa soră a lui Moni s-a lăsat fotografiată pe bicicletă, mai mult dezbrăcată, decât îmbrăcată, cu un costum de baie minuscul şi o pereche de pantaloni foarte transparenţi.

ramona-gabor-maldive3_fb6cd1960e

În alte imagini apar felurile exotice de mâncare cu care se desfată, peisajele pe care le admiră, dar şi un detaliu prin care indică faptul că nu este singură în vacanţă, ci împreună cu iubitul ei: mâinile lor apar într-un cadru, ţinând câte un pahar de cocktail.

Identitatea iubitului arab al Ramonei Gabor a fost păstrată secretă de brunetă, însă recent, sora mai mică a vedetei a hotărât să le arate fanilor o imagine în care apare alături de cel de care este îndrăgostită.

ramona-gabor-maldive2

Ramona Gabor a postat de curând pe contul ei de Facebook o fotografie cu o mare semnificaţie pentru fanii ei. Vedeta apare într-o imagine alături de iubitul ei arab, prima pe care aceasta o publică alături de jumătatea ei. Deşi nu i-a dezvăluit numele, sora mai mică a Monicăi Gabor a spus cât se poate de clar că el este bărbatul pe care îl iubeşte. „La cererea publicului, o poză cu cel care ştie să mă facă mereu fericită”, a scris Ramona lângă fotografie.

 

blank