Ramona Bădescu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că și-a dori foarte mult să aibă și o fetiță, deși în urmă cu doi ani a devenit mămica unui băiat.

Ramona Bădescu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că niciodată nu este prea târziu să îți creezi o familie, de aceea vedeta a decis să nască un copil în urmă cu doi ani, pe când actrița avea 50 de ani.

În prezent, Ramona Bădescu, 52 de ani, este mămica unui băiețel și visează să își extindă familia. Vedeta vizitează momentan România, în timp ce soțul ei a rămas în Roma. Cu toate acestea bruneta a mărturisit că întreaga ei viața se află în Italia, unde s-a mutat și mama ei.

Ramona Bădescu este într-o relație de patru ani cu tatăl băiețelului ei și nu exclude apariția unui nou membru în familia lor, odată ce se vor reîntâlni în Italia.

”Și despărțirile au farmecul lor. Câteodată nu contează timpul, contează intensitatea. Când te întorci, poate mai vine o surioară. De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, de 4 ani, dar parcă am fi de o viață. Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!”, a declarat Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu s-a întors în România, după 4 ani: „O să facem nunta împreună cu botezul”
Ramona Bădescu s-a întors în România. Vedeta a fost blocată în Italia, la Roma, acolo unde trăiește de 30 de ani, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă, la doi ani după ce a născut, vedeta a venit acasă, să îi prezinte copilului ei şi originile mamei sale.

Actriţa a mărturisit că va îmbrăca rochia de mireasă pentru a-și oficializa relația cu tatăl copilului, bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali (53 ani), în ziua în care își va boteza copilul. Momentan nu ştie că micuţul Ignazio va fi botezat la o biserică ortodoxă sau catolică.

„După atâta timp, chiar dacă nu am rupt niciodată legătura cu România, chiar dacă părinții mei au venit la mine în Italia, chiar dacă am mai fost prezentă în țară prin acțiuni caritabile, când am trimis materiale și măști la Primăria Capitalei, am considerat că este momentul să îi fac un dar băiețelului meu, care împlinește 2 ani în luna septembrie. Mi-am dorit să îi fac cadou o călătorie plină de emoții și senzații noi, să cunoască persoane noi, să experimenteze gusturi noi, precum cele cu care a crescut mama lui, deci, într-un cuvânt, să îi prezint țara în care eu m-am născut, să îl aduc să cunoască originile mamei sale, care, de fapt, sunt și jumătate ale lui.

Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme! Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!

Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox. Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine.

Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri. Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…„, a declarat Ramona Bădescu jurnalistilor.