Showbiz, Stiri

Ramona Bădescu îi ia locul Mihaelei Rădulescu

Ramona Bădescu vine din Italia să prezinte “Duminca în familie”, la TVR 1

ramona-badescu-949787l

Un format puternic, de succes şi o vedetă internaţională charismatică şi cu experienţă intră în casele telespectatorilor TVR 1, din octombrie, în fiecare duminică după-amiază. Ramona Bădescu vine din Italia pentru a se alătura echipei TVR 1 într-un proiect de amploare, care le va aduce românilor un motiv în plus de a-şi petrece timpul cu cei dragi, în cel mai plăcut mod: Duminica în familie. Emisiunea va putea fi urmărită şi online, pe platforma web a Televiziunii Române, TVR+.

Ramona_Badescu_1082

Timp de trei ore, trei familii de personalităţi din domenii diferite vin la TVR 1, unde vor glumi, vor discuta pe cele mai diverse teme (afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie), vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzică şi se vor relaxa alături de Ramona Bădescu şi invitaţii săi.

„Mă întorc! Nu este o ameninţare, este o realitate, o emoţie, o dorinţă mai veche de a putea intra în sufletele şi casele românilor mei dragi, prin intermediul unei emisiuni speciale, ca însăşi numele care o poartă, Duminica în familie. În viaţa mea, aceste două cuvinte, duminica şi familia, mi-au călăuzit paşii şi sufletul, făcându-mă să nu uit de unde am plecat, de la familia mea, şi să am încredere şi să-l iubesc pe Dumnezeu, ca în sfânta zi de duminică”, declară Ramona Bădescu înainte de întâlnirea cu telespectatorii români.

Mihaela

În 2007, când Mihaela Rădulescu prezenta încă Duminica în familie, vedeta le-a mărturisit în direct telespectatorilor, având-o ca invitată în platou pe Ramona Bădescu: „Am să-i spun acuma – şi credeţi-mă că este un mare compliment, sper să-l înţeleagă şi ea: dacă ar trebui să dau emisiunea mea, orice emisiune aş face, pe mâna cuiva, singura care aş vrea să prezinte în locul meu, fără să mă doară capul, sufletul, fără să-mi pară rău, e Ramona Bădescu.”

3534-8

Ramona Bădescu debuta pe scenă la doar 4 ani, cântând „Sunt Ramona din Craiova”, compusă de tatăl său. De atunci, în palmaresul ei de artistă s-au înscris participări şi premii la festivaluri de muzică uşoară, show-uri de televiziune, roluri în seriale, filme şi piese de teatru italiene.

Absolventă a Institutului de Ştiinţe Economice, Ramona s-a stabilit în Italia în anul 1990, unde,  prin cariera artistică, a susţinut şi promovat permanent valorile româneşti. Din anul 2009, de când ocupă postul de consilier al primarului Romei pentru problemele românilor, vedeta luptă să înlăture prejudecăţile create faţă de românii din Italia, prin artă şi comunicare. (I.G.)