Showbiz, Stiri

Ramona Bădescu, apariţie de senzaţie în Calabria

Ramona Bădescu îşi găseşte fani pe peste tot, iar organizatorii Festivalului de Filma Magna din Graecia au răsfăţat-o din plin pe olteancă.

 Ramona - Calabria

Ramona Bădescu a avut o apariţie de excepţie la Festivalul de Film Magna Graecia, desfăşurat la Catanzaro – Calabria.

Ramona Badescu - plaja in CalabriaEa a fost invitată să susţină un minirecital, moment când vedeta a fost îndelung admirată de spectatori, dar şi de presa din Italia care i-a apreciat prestaţia artistică.

Ramona Badescu - Calabria - costum baieLa cei 44 de ani, Ramona Bădescu a radiat pe scenă, într-o rochie neagră, lungă, care i-a pus în evidenţă silueta şi decolteul.

Cu ocazia acestui festival, actriţa şi cântăreaîa a petrecut trei zile minunate în Calabria, unde i-a revăzut pe cei trei tenori italieni din grupul Il Volo, dar şi pe celebrul actor Paul Sorvino.

Nu a ratat ocazia să facă plajă pe o ambarcaţiune privată unde şi-a etalat corpul bine definit. Cuprinsă de buna dispoziţie, Ramona s-a lăsat fotografiată în ipostaze sexy, pline de senzualitate. O femeie frumoasă care arată din ce în ce mai bine…

De asemenea, Ramona Bădescu a fost surprinsă şi în hotelul în care a fost cazată într-un superb costum de baie, extrem de sexy.

 

 

blank
blank