Raluka
Showbiz

Raluka, declarații neașteptate despre căsătorie: „Suntem foarte bine așa cum suntem!” Iubitul ei este mai mare decât ea cu 20 de ani

Extrem de discretă când vine vorba despre viața ei personală, Raluka a rupt tăcerea despre căsătorie, mărturisind că nu își dorește să facă acest pas.

„Nu am de gând să mă căsătoresc. Din punctul ăsta de vedere sunt de partea băieților, dar oricum, suntem foarte bine așa cum suntem. Niciunul nu pune presiune, avem aceleași dorințe”, a spus Raluka.

Raluka nu s-a afișat niciodată public cu partenerul ei, dar a recunoscut că are o relație cu cineva care este mai în vârstă decât ea cu 20 de ani.

„Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine, pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă”, declara cântăreața la Pro FM, în urmă cu ceva timp.

Întrebată care a fost cea mai mare diferență de vârstă pe care a avut-o în relație, ea a spus: „20”, după care a adăugat: „Funcționează și în prezent”.

Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Raluka

Conform cancan.ro, cel care i-a cucerit inima popularei artiste este un afacerist străin, pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în Mexic și care deține un resort într-o stațiune exclusivistă de acolo. Nu e de mirare de ce în ultimele luni, Raluka a făcut multe drumuri în Mexic și s-a bucurat de vacanțe spectaculoase. Bărbatul ar avea 55 de ani, este divorțat și are patru copii.

blank