Raluka
Showbiz

Raluka, de pe plajele din Hawaii direct pe cele din Mexic: „N-am fost niciodată mai fericită”. Și-a arătat iubitul pentru prima dată

Raluka a început anul cum nu se poate mai bine. După o perioadă aglomerată, artista a fost într-o vacanță departe de casă. Nu singură, ci alături de iubitul ei, pe care până acum l-a ținut „la secret”. Cu ocazia escapadei lor lungi în destinații de vis precum Hawaii și Tulum, cântăreața a postat câteva imagini și cu partenerul care o face fericită.

Trei săptămâni s-a plimbat Raluka pe insulele din Hawaii. A stat zile întregi pe plajele cu nisip fin și apa de un albastru superb, dar a explorat și împrejurimile. A închiriat o mașină de teren și s-a plimbat, mereu alături de iubit, pentru a admira vegetația luxuriantă din statul american. „N-am fost niciodată mai fericită”, a scris ea în dreptul unui filmuleț de pe Instagram în care se plimbă pe plajă, în ploaie. Atitudinea, mișcările și zâmbetul ei larg au transmis același lucru.

Raluka a fost generoasă și cu fanii și a postat câteva imagini care o arată solară și relaxată, în costum de baie. Comentariile despre silueta și trupul ei tonifiat au curs, mulți spunându-i că este întruchiparea perfecțiunii. Din Hawaii, Raluka a poposit pentru scurt timp într-o stațiune din Mexic, acolo unde iubitul ei deține un resort.

Raluka a postat și primele imagini cu iubitul cu 20 de ani mai mare

De data aceasta, cântăreața de 34 de ani a mai bifat o premieră, în afară de destinație. A postat două imagini cu partenerul ei. Nu i-a arătat chipul și nici nu a pozat în ipostaze romantice cu el, dar a vrut să se vadă cine este cel cu care se plimbă în toată lumea, care o iubește și alături de care îi este bine. Zgârcită capitolul detalii despre viața personală, Raluka a spus în trecut doar că actualul iubit e cu 20 de ani mai mare.

„Nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbații mai tineri-n.r.). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă, întotdeauna am tins către cei care mai în vârstă cu mult decât mine. Reușim să ne înțelegem altfel, cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine. Nu e ușor cu mine, credeți-mă. 20 de ani e cea mai mare diferență (pe care a avut-o într-o relație-n.r.) și funcționează în continuare”, spunea Raluka, în urmă cu câteva luni, în studioul PROFM.

Conform cancan.ro, cel care i-a cucerit inima popularei artiste este Guy Kouris, un afacerist israelian pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în Mexic și care deține un resort într-o stațiune exclusivistă de acolo. Nu e de mirare de ce în ultimele luni, Raluka a făcut multe drumuri în Mexic și s-a bucurat de vacanțe spectaculoase. Bărbatul este divorțat și are patru copii.

blank