Showbiz, Stiri

Raluca Zenga se destăinuie.

Se spune că dragostea te poate face să prinzi aripi. Poate de aceea, după o de relaţie de nouă ani, Raluca ( 32 ani) şi Walter Zenga (53 ani) încă mai trăiesc o poveste nebună de amor şi împart aceleaşi vise. Frumoasa blondă ne-a povestit cât de palpitantă e viaţa ei lângă şarmantul italian.

Click!: Tot mai multe vedete ajung la divorţ. Au existat momente de criză la voi în cuplu?

Raluca Zenga: -Dacă vorbim de mici certuri și discuții în contradictoriu, acestea au existat, așa cum cred că se întâmplă în fiecare familie. Până acum însă, iubirea noastră ne-a ferit de crize profunde. Soţul meu e stânca mea, sprijinul meu absolut, şi, alături de copii, e ceea ce am eu mai de preţ. Noi nu facem economie de gesturi tandre şi rezolvăm orice la un pahar de vin roşu.

Cu ce gest te-a lăsat Walter fără cuvinte?

A decis să cumpărăm casa noastră din Dubai, de pe Palm Jumeirah, după doar patru luni de când ne mutasem acolo.

Vă mai doriţi o casă într-un alt colţ de lume?

Noi avem casa noastră din România, care este “reședința permanentă”, și pe care nu o vom înstrăina niciodată, și o alta în Italia, la Milano, în orașul natal al soțului meu. Pe viitor ne tentează o casă de vacanță în Ibiza!

Ce te fascinează cel mai mult la soţul tău?

La Walter mă fascinează atât fizicul său, este un bărbat înalt, atletic, cât şi carisma sa inegalabilă.

S-a întâmplat să petreceţi o noapte de dragoste pe plajă?

Ha, acum casa noastră e chiar pe plajă, deci este probabil ca nisipurile calde să fi fost martore la ceva episoade de tandreţe între soţi…

Ce proiecte personale ai pentru acest an?

În această toamnă va ieşi la editura Taj o carte pe care am avut onoarea de a o traduce, un nou bestseller al scriitorului indian Vikas Swarup. “Ucenica şi Maestrul” e o carte plină de suspans şi savoare, un basm al Indiei moderne, care va fi şi ecranizat. A fost un privilegiu să fiu urmaşa Irinei Margareta Nistor, care a tradus faimoasa carte «Vagabondul milionar», scrisă de acelaşi autor.

Te-ai gândit să pui pe roate şi o afacere?

Da, aş vrea să creez o linie specială de produse organice pentru bebeluşi şi mamici, din ingrediente naturale.

Sunt împreună de nouă ani, însă Raluca ne-a asigurat că ştie cum să-l păstreze pe Zenga alături de ea multe decenii de acum înainte: “Gurile rele spun că şi de cea mai frumoasă femeie din lume tot se plictiseşte un bărbat cândva. Mie îmi place să cred că am păstrat pasiunea de la început, pentru că am şi astăzi fluturaşi în stomac când îl văd întrând pe uşă. Pentru mine, iubirea trebuie să îşi păstreze componenta adolescentină, acea iubire zvăpăiată, plină de nebunii, de surprize, de bileţele de amor, de atingeri pline de subînţeles”.