Raluca Turcan
Politic

Raluca Turcan, după ce i-a cerut demisia lui Florin Cîțu: În mod normal, nu există niciun temei să fiu exclusă din PNL

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, spune, că nu se așteaptă să fie dată afară din PNL după schimbul de replici cu Florin Cîțu, când i-a cerut și demisia.

„Acesta este regulamentul partidului. Dacă sunt colegi care atacă public președintele partidului sau partidul, atunci se supun rigorilor statutului”, a afirmat Raluca Turcan.

Întrebată dacă se așteaptă să fie exclusă de Florin Cîțu din Partidul Național Liberal pentru că l-a atacat și i-a cerut demisia,lui Raluca Turcan a spus: „Nu. De ce? Am spus lucrul acesta în interior. De altfel, din interiorul partidului au apărut în spațiul public declarații mult mai tăioase decât ce am spus eu”.

Tot în privința excluderii sale din PNL, Turcan a afirmat că „în mod normal, nu. Nu există niciun temei statutar”.

„Nu își propune nimeni să îl schimbe pe Florin Cîțu, este ales de două luni, orice speculație de acest tip face rău partidului și societății în general. Oamenii sunt atât de sătui de clasa politică încât nu mai vor această râcă. Eu nu pot decât să îi rog pe cei care ne-au votat, chiar dacă au votat anti-PSD, să înțeleagă că aceasta a fost singura soluție. Cred că un pic de timp ar prinde bine încât să recapete încredere”, a mai afirmat Turcan.

Raluca Turcan, acuzații dure la adresa lui Florin Cîțu
Ministrul interimar al muncii, Raluca Turcan, l-a atacat dur pe Cîțu, după ce nu a mai primit un post de ministru în Guvernul Ciucă. Totodată aceasta l-a acuzat pe Cîțu că e dispus să joace la poker până și banii de pensii, precizând că de o lună îi spune că din 26 noiembrie nu mai sunt bani de pensii ți alocații.

„Consider ca echipa de negociere nu a purtat o negociere pentru PNL, ci a pregătit o garnitura și o foaie de parcurs pentru predarea la cheie a PNL către PSD. In primul rând s-a plecat la drum cu o minciuna. Și un vot manipulat ordinar. Nu, nu ma refer la Congres, ci la votul pentru a încerca negocieri și cu unii și cu alții. Votul meu si al altora a fost folosit doar pentru a negocia cu PSD. Si doar in folosul unui grup extrem de restrâns. A fost o frauda asupra votului colegilor”, a spus Turcan.