Surorile Tănase vor preda cursuri de muzică, dans, actorie, balet, televiziune, pictura şi bune maniere

Bambi D'art School 2

Au muncit toata vara si acum, la inceputul toamnei, au pus pe picioare o afacere de familie: o scoala de muzica, dans, actorie, televiziune, pictura si bune maniere. Surorile Tanase, Raluca si Denisa, au deschis: Bambi D’art School.

Bambi D’art School vine in intampinarea copiilor si tinerilor talentati dar si a parintilor acestora, care isi doresc sa le ofere copiilor lor posibilitatea de a-si cultiva talentele, de a se forma frumos, de a invata de la cei mai buni profesori si a beneficia de indrumarea unor oameni cu vasta experienta didactica dar si scenica, sub lumina reflectoarelor sau in fata camerelor de filmat.

“Aceasta scoala este visul meu, devenit realitate. Un proiect la care ma gandesc de vreo 2 ani si ma bucur ca in aceasta toamna am reusit sa-l pun in practica. Probabil ideea mi-a venit in urma faptului ca am terminat pedagogia muzicala cu nota 10, in urma a 15 ani de studiu muzical intens la licee si apoi la Facultatea de muzica. Pentru ca am fost solicitata de foarte multe ori sa lucrez cu copiii, sa fac canto sau pian cu ei si sa le impartasesc din experienta pe care noi, eu si Raluca, am acumulat-o in peste 18 ani de activitate in domeniul muzical.Am deschis scoala impreuna cu Raluca si cu nasa mea, Dana Iortoman, care se va ocupa de cursurile de dans deoarece e fosta balerina. Deci e o afacere in familie, cum ne place noua !”, povesteste Denisa de la Bambi, care va fi responsabila cu predarea orelor de muzica.

Bambi D'art School 8

“Bambi D’art School  propune activitati educative, recreative, si totodata distractive, acordand o maxima atentie si importanta celor care reprezinta pana la urma viitorul! Cursantii nostri vor fi introdusi in lumea fascinanta dar deloc usoara a artei, spectacolului, scenei, vor aparea in show-uri de televiziune, interviuri, spectacole si vor invata pas cu pas sa devina artisti! Vedete din Romania (artisti, actori, muzicieni, dansatori  vor calca pragul scolii noastre pentru a-i cunoaste pe cursanti, pentru a le impartasi din experienta lor si a le da sfaturi. Vor interactiona, copiii le vor putea pune intrebari si pot afla de la acestia secretele succesului pentru a reusi in aceasta lume fabuloasa a scenei!”, a mai completat Raluca, cea care va prea copiilor cursurile de actorie. (I.G.)

Citeste si...
Aproape două treimi din programele instalate pe calculatoarele din România nu au licenţă