Actualitate

Raluca Prună, ministrul Justiției i-a în calcul demisia

Raluca Prună, ministrul Justiției a vorbit recent despre o posibilă plecare a sa din Guvern. Raluca Prună a spus că în cazul în care premierul Dacian Cioloș va avea nemulțumiri la adresa sa, nu va ezita să facă pasul înapoi.

”Nu, am răspuns că am lăsat o carieră, că am venit cu multă dragoste pentru ţara care m-a format, însă cred că politica se face prin partide politice. (…) Răspunsul meu este categoric: nu am să rămân într-un guvern de după alegeri (n.r. alegeri parlamentare)”, a spus ministrul Justiției, Raluca Prună.

„Dacă vreodată se va considera că ceea ce fac eu, dacă premierul va considera că ceea ce fac eu nu mai corespunde mandatului pe care acest Guvern îl are, nu am să am nicio ezitare să fac pasul înapoi. Deci, iau faptul de a fi ministru ca un mare privilegiu, încerc să fac cât pot eu de bine ceea ce pot eu, într-un timp scurt. Am făcut eforturi, (…) dar, încă o dată: dacă se va considera că trebuie să plec, am să plec. Am venit de la o carieră şi mă întorc la acea carieră, nu am niciun fel de agendă decât agenda bunului simţ şi a bunului mers în domeniul de care acum, fiind foarte onorată, mă ocup – de justiţie”, a mai precizat ministrul Justiţiei, Raluca Prună.

blank
blank