Showbiz, Stiri

Raluca Podea, aproape goală, pe plajă cu mămica

Litoralul nu putea lipsi de pe lista de „unde trebuie să merg în vacanţă” a Ralucăi Podea.

Raluca PodeaRetrasa oarecum din showbiz-ul autohton dupa ce s-a combinat cu fotbalistul Adi Iordache, roscata s-a bronzat impreuna cu… mama la Mamaia.

In urma cu aproape un an, Raluca lua decizia de a-si schimba implanturile mamare pe care le considera prea mici pentru gusturile ei. Vedeta s-a operat la acelasi medic care o “tunase” si in 2009, fiind insotita la clinica atat de iubit, cat si de mama ei.

“Adi mi-a platit interventia, dar mi-a spus sa nu imi mai arat sanii prin fotografii sau la prezentari de moda, caci acestia vor fi doar pentru ei”, explica in septembrie anul trecut sexoasa roscata.

Dar iată că înţelegerea cu fostul iubit apicat, Raluca prezentându-se în toată splendoarea la mare, cu dotările la vedere.

Ca si la interventia medicala de atunci, si acum roscata a decis sa ramana fara sutien. Cu consimtamantul mamei, care n-a renuntat nici o clipa la batic si la bijuteriile de aur, Raluca a oferit o priveliste spectaculoasa, candidand cu sanse mari la titlul de Miss Topless 2013.

Foto: wowbiz.ro

 

blank