Monden, Stirea Zilei

Raluca Pastrama s-a saturat de RAZBOIUL Oana-Pepe

Raluca Pastrama s-a saturat de RAZBOIUL Oana-Pepe

blankRaluca Pastrama incearca marea cu degetul si incearca sa intervina intre presupusa impacare dintre Oana si Pepe. Cei doi au fost vazuti recent la tv, in acelasi platou, pe aceeasi canapea. Nu s-a intamplat nimic spectaculos decat ca au avut un schimb de replici mai acide, ceea ce duce la o posibila raceala in scandalul dintre Oana si Pepe.

 
Sotia lui Pepe intervine si ea in incercarea de a potoli de tot scandalul care nu se mai termina si lasa un mesaj pe pagina personala de Facebook : „Am primit foarte multe intrebari in legatura cu „impacarea” sotului meu cu Oana. Vreau sa spun ca doar prin rezolvarea conflictelor si alungarea sentimentelor negative din sufletul nostru putem avea inima mai impacata, mai linistita…Ce rezolvam daca avem inima incarcata cu resentimente si ura? Toti avem nevoie de pace! Nu mai judecati omul in functie de averea lui, sau in functie de familia din care provine, nu mai judecati pe cei de etnie rroma, nu etichetati fara sa cunoasteti persoana.”, a punctat Raluca Pastrama.
 

Impacarea nu a putut sa fie dulce pentru ca s-a bagat pe fir madame Marioara Zavoranu care nu vede cu ochi buni un eventual dialog dintre Oana si Pepe : „Ea care este de etnie rroma zice ca eu ma leg de tigani. Se oftica pentru ca nu sunt si eu tiganca si vrea s-o traga in felul asta. Eu o apreciez, o apreciaza cine vrea sa o aprecieze dar pentru mine nu reprezinta nimic Raluca. Sunt de parere ca a primit sfaturi de la cineva din Partidul Romilor. Nu cred ca este ea in stare sa scrie asa. Eu am intuitie!”, a fost concluzia Marioarei Zavoranu.

 

 

blank