Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Raluca Lazarut se marita in Bali.

In urma cu cateva saptamani, Raluca Lazarut prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Kanal D, anunta ca pleaca in America pentru barbatul cu care vrea sa-si uneasca destinul.

Raluca-Lazarut-se-marita-in-Bali--Vezi-ce-cuplu-celebru-o-cununa-

De aproape un an, Raluca se iubeste cu un american de origine romana, un tanar de succes, in varsta de 34 de ani. Timp de mai multe luni, cei doi au facut naveta intre Romania si SUA. Insa, iubitul Ralucai a convins-o pe vedeta sa-si faca bagajul si sa-l urmeze pe “taramul fagaduintei”.
Asa ca, Raluca si-a dat demisia de la Kanal D, a impachetat tot, si-a luat ramas bun de la familia ei si a plecat. Nu a trecut mult timp si primele zvonuri ca cei doi se pregatesc de nunta au aparut in presa mondena. Mai mult, se pare ca cei doi si-au ales si nasii.
“Raluca si iubitul ei sunt foarte hotarati sa-si legalizeze relatia si, fara doar si poate, Adelina si Cristi Chivu le vor fi nasi. Ele au ramas cele mai bune prietene de pe vremea cand erau colege la Antena 1, iar baietii se inteleg si ei de minune. Din ce am inteles, nunta va avea loc la vara si nasa incearca sa o convinga pe viitoarea fina ca Bali ar fi cel mai bun loc pentru unirea destinelor. Este un loc la care Adelina tine foarte mult”, a marturisit un apropiat de-al Ralucai Lazarut.

Contactata telefonic, viitoarea mireasa a confirmat faptul ca urmeaza sa se marite. “Este adevarat, Adelina si Cristi ne vor fi nasi”, a declarat Raluca, evitand sa dea si alte detalii. Raluca a petrecut primul Craciun alaturi de logodnicul ei, la New York, iar Revelionul o va prinde tot peste Ocean, in noua ei casa.