Showbiz, Stiri

Raluca Lazarut revoltata pe cersetorii din Capitala

Raluca Lazarut s-a saturat de industria cersetoriei, afirmand ca cei cu adevatrat saraci castiga cel mai putin

Raluca LazarutRaluca Lazarut este foarte revoltata pe intreaga mafie din Capitala, si nu numai, in ceea ce priveste cersetoria. Chiar daca „mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana”, o regasim peste tot oriunde mergem, Raluca Lazarut a spus ca cei cu adevarat sarmani castiga cel mai putin. Cu totii stim ca cersetoria deja este o afacere profitabila si exploatata la maxim. Raluca Lazarut deseori greseste cand incearca sa fie generoasa si da bani la cersetori.

Este cam greu sa ne dam seama cine merita si cine nu, sa primeasca de pomana din partea noastra, pe strada. De aici si faptul ca nu ar trebui sa mai incurajam asa ceva. Probabil sa isi mai ascute simtul fosta concurenta a emisiunii Big Brother si o sa fie mai atenta cui o sa ii dea de pomana.

„Stiu ca cersetoria nu mai e demult doar o plaga a societatii, e o industrie extrem de profitabila, din care cei cu adevarat amarati au cel mai putin de castigat. Si ma enerveaza ca noi suntem cei care contribuim la extinderea acestui fenomen, pentru ca morala crestina e deseori gresit interpretata si pentru ca simtim nevoia sa fim generosi, sa ne aratam compasiunea, sa ne revansam cumva pentru ca viata a fost mai norocoasa cu noi decat cu ei.”, a spus Raluca Lazarut.

 

blank
blank