Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Raluca Lazarut pleaca de la Kanal D

Prezentatoarea TV Raluca Lazarut si-a luat aseara la revedere de la telespectatorii sai. Vedeta pleaca in America pentru a fi alaturi de iubitul sau.

Raluca-Lazarut-pleaca-de-la-Kanal-D--Vedeta-si-a-luat-la-revedere-cu-ochii-in-lacrimi-

Raluca a hotarat sa renunte la viata si celebritatea din Romania pentru a-si intemeia o familie.
“Cu un ochi plang si cu unul rad. Imi pare rau de voi, de Kanal D, de o intreaga echipa. Ca in Kanal D nu e niciunde. E o echipa foarte faina, suntem uniti, m-au ajutat si m-au sprijinit in toate proiectele exterioare, managementul este incredibil, am o echipa de stiri minunata si am crescut aici foarte mult. Este foarte posibil sa intru intr-o alta sfera de lucru, este posibil sa ajung intr-o televiziune si sa nu mai intalnesc oameni ca aici, plec si las aici oameni minunati” a spus Raluca Lazarut la Teo Show.
“Plec pentru mine ca mi-e bine in relatia pe care mi-am format-o, pentru ca vreau sa imi fac o familie, pentru ca am alaturi de mine un om in care am incredere si ma simt iubita, plec in America, e foarte posibil sa raman in sfera asta, am 12 ani de experienta. Familia mea a acceptat destul de greu decizia, dar si-au mai schimbat parerea dupa ce l-au cunoscut si pe el si s-au linistit, suntem impreuna de mai mult de un an si jumatate” a mai adaugat ea la Kanal D.