Showbiz, Stiri

Raluca Lazarut, exasperata de drumul pe care il parcurge pana acasa, la Deva

De fiecare data cand merge acasa la parinti, la Deva, Raluca Lazarut, prezentatoarea stirilor pranzului la Kanal D, nu face mai putin de sase ore pe drum si este exasperata de traficul infernal de le Valea Oltului!

Raluca Lazarut“Eu cu drumul catre casa sunt ca si in bancul cu imparatul care se trezeste de dimineata, iese pe balconul castelului de clestar si-si spune <Doamne ce departe stau!>. Mi se pare un drum lung, nu datorita distantei propriu-zise, sunt doar 389 km, ci pentru ca nu avem autostrada pana acolo, pentru ca traficul pe Valea Oltului e foarte greoi si pentru ca trebuie sa traversezi zeci de localitati in care viteza maxima legala e de 50 km/ora”.

Asadar, Raluca trebuie sa se inarmeze cu rabdare pentru drumurile acasa; dorul de familie o ajuta sa reziste cu stoicism calatoriei.

“In ciuda traseului teribil, merg acasa cu drag de fiecare data. Am niste traditii de familie in ceea ce priveste vizitele, merg tot timpul la Deva de ziua mamei acasa, de ziua nepotelului si de sarbatori. Acasa e locul ala fermecat unde simti ca nu ti se poate intampla niciodata nimic rau, e oaza mea de liniste…”, a adaugat  vedeta. (I.S)