Showbiz

Raluca Bădulescu, sexy și rea

A slăbit 18 kg și vrea operație la sâni

Raluca BădulescuRaluca Băduleascu, una din cele mai controversate personaje mondene, la capitolul imagine, uimește din nou! Vedeta și-a luat „inima-n dinți”, a apelat la o operație de micșorare a stomacului și mărturisește că mai are multe planuri cu ea.

Mare admiratoare a imprimeurilor animal-print, a bijuteriilor masive și a unghiilor false colorate în nuanțe țipătoare este o adevărată apariție la evenimentele mondene.Cu toate că a reușit să slăbească 18 kg ea spune că mai are de lucrat.” Eu nu pot să țin dietă pentru că nu pot renunța la mâncare. Oricât am încercat, am slăbit, dar am pus la loc. Eu sunt gurmandă, arată-mi niște dulciuri, că leșin de poftă. Așa că acum trei luni mi-am făcut o operație de micșorare a stomacului și deja am reușit să dau jos 18 kg. Mi se pare că nu prea se vede și mă bucur mult când cinecva îmi spune că am slăbit. Dar mai vreau să dau jos cel puțin zece. Și acum mănânc de toate, dar în cantități mici, pentru că mă satur repede”, a recunoscut vedeta.

Deși multe femei o invidiază, deoarece este posesoarea celor mai mari sâni naturali, Raluca își tratează sânii cu o ironie amuzantă. „Gata, după ce slăbesc cât vreau eu, îmi operez și sânii. Dar cred că peste un an, pentru că, înainte de operație, trebuie să am șase luni o greutate constantă. Nu mai pot, nu știu ce să mă mai fac cu ei, sunt lăsați și m-am săturat să mă joc cu ei pe la podea. Dacă nu-mi pun sutien mă trezesc cu ei la câțiva kilometri depărtare de mine, nu am ce să fac. Și așa abia îmi mai găsesc sutiene, la o singură firmă. Și nu vă închipuiți că am o adevărată colecție, am și eu câteva”, a mai adăugat Raluca Bădulescu.

Diana Matei