Actualitate

Antenele, strategii de avarie: au chemat înapoi o vedetă dată afară. Vezi pe cine

Cheloo a fost chemat înapoi de Antena 1. Este nevoiede el pentru un show – concurs care va căuta cel mai bun comic român și care se va desfășura sub titlul ”Am umor”. Cheloo fusese dat afară acum doi ani, cu mare scandal, din pricina unor remarci deloc potrivite la adresa unui concurent gay, pe vremea când era jurat la X-Factor.  

Reconsiderarea față de vechile decizii și valori, în aceste zile, la Antene, poate avea legătură cu campania media de convingere a firmelor care plătesc publicitate postului Antena3 să renunțe să o mai facă.

Raiffeisen Bank deja anunțat că nu mai are reclame la Antena 3: „Buna ziua, Raiffeisen Bank nu mai are reclame pe postul Antena 3. Analizăm permanent și audiențele canalelor media și afinitatea cu segmentele de clienți deservite de bancă și valoarea de asociere a canalului media cu brandul. În context, am considerat că putem să ne atingem obiectivele fără să includem Antena 3 în mixul de advertising”, au transmis presei comunicatorii respectivei bănci. Campania a fost declanșată în urma epistolei Oanei Stancu Zamfir, adresată copilului adversarului postului, Dan Tăpălagă, epistolă ce a inflamat întreaga societate românească.