Curge lapte şi miere în cuplul Mihaela Rădulescu (48 de ani) şi Felix Baumgartner (48 de ani)! După o relaţie de patru ani, cei doi sunt nedespărţiţi şi se iubesc la fel de mult. Împărtăşesc pasiunea pentru sporturile extreme, dar şi pentru călătorii. În ultimele mesaje publicate pe contul de socializare, paraşutistul austriac o numeşte pe iubita lui soţie, iar ea a vorbit despre posibilitatea de a avea un copil.

E treabă serioasă între Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner. Cei doi locuiesc de ceva timp împreună şi se pare că şi planurile lor de viitor coincid. Recent, sportivul a descris una dintre fotografiile iubitei sale spunând despre Mihaela Rădulescu că este soţia lui, iar ea şi-a făcut curaj şi a vorbit despre un copil.

Într-o imagine publicată de Felix, Mihaela apare în timp ce cară un sac de gunoi într-o mână, iar pe celălalt umăr poartă o poşetă de lux.

Mihaela Rădulescu, cu sacul de gunoi şi poşeta de lux

Foto: arhivă personală

“She’s happy;) #felixbaumgartner #realactionheroes@mihaelaradulescuschwartzenberg@chanelofficial #happywifehappylife” ( n.r. E fericită! (…) #soţie fericită, viaţă fericită). Aşa sună descrierea pe care sportivul a făcut-o ridicând semne de întrebare asupra statutului civil al divei de Monaco.

Mihaela Rădulescu povestea şi ea în trecut că Felix este bărbatul lângă care vrea să îmbătrânească şi să aibă un copil.

“Îl cheamă Felix Baumgartner, ca pe tatăl lui, bunicul lui şi poate chiar ca pe copilul lui, dacă o să fie. Dacă o să fie fată, tot Felix o să o cheme, pentru că aşa e tradiţia”, spunea râzând Mihaela Rădulescu într-un interviu la un post de radio.

„El era în planul meu. E un om cu şapte recorduri mondiale, (…) nu era în planul meu să facem şi ochiurile împreună dimineaţa! N-am făcut nicicum primul pas, n-am avut niciodată această abilitate, deşi din afară pare că devorez bărbaţii sau că mă pricep la asta. Admit cinstit că nu ştiu jocul seducţiei. În general n-am ştiut să fac asta în viaţă”, spunea Mihaela Rădulescu.