Featured, Showbiz

Raduleasca, din nou cu Otil?

Raduleasca, din nou cu Otil? Au avut o relație controversată, din cauza diferenței de vârstă de 11 ani dintre ei, iar astăzi s-au revăzut faţă în faţă după doi ani. Cu ocazia aniversării a 25 de ani de existență a postului Antena 1, Mihaela Rădulescu (49 de ani) a fost invitata specială în matinalul ”Neatza cu Răzvan și Dani”, alături de alte vedete ale postului.

Momentul a fost la intensitate maximă, mai ales când Dani Oțil (38 de ani) văzut-o în platou, apoi a strâns-o în brațe cu foc, ca atunci când erau un cuplu fericit. Mihaela a impresionat cu fizicul ei fără cusur, pe care și l-a pus în evidență cu ajutorul a două ținute, pe care le-a schimbat în emisiune. Și-a făcut aparițuia într-o rochie roşie, crăpată și decoltată, apoi a optat pentru o salopetă sexy.

Mihaela și Dani au făcut senzație și cu dezvăluirile lor picante despre perioada în care formau un cuplu. ”Ce mai faci Dani? Am văzut cum ai crescut aici la emisiune. Ți-am dat mesaj să îmi faci micul-dejun că eu ți-am făcut atât de multe. Mi-e dor să mă trezesc dimineața. Să mă ții la curent cu ce mai faci, când te însori”, a spus Mihaela Rădulescu. La rândul lui, Dani a făcut și el dezvăluiri.

”Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-i mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj”, a spus și Dani Oțil. Mihaela şi Dani s-au despărţit în 2014, după o relaţie de 5 ani. Ulterior, Mihaela s-a cuplat cu sportivul austriac Felix Baumgartner.