Showbiz

Radu Vâlcan: „Domnul în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume”

Radu Vâlcan îşi reneagă tatăl sau într-adevăr Vasile Vâlcan este doar tată vitreg?

Radu ValcanDe câteva zile a apărut un fel de dispută între Radu Vâlcan şi cel care susţine că este tatăl lui natural, Vasile Vâlcan.

Vasile Vâlcan, de 60 de ani, spune că a apărut tocmai acum cu declaraţii în presă pentru că doreşte să-l revadă pe „fiul său”, să-i asculte măcar vocea, după 7 ani în care nu şi-au vorbit.

El se plânge că Radu Vâlcan l-a renegat. Bărbatul dovedeşte că este tatăl oficial al vedetei, arătând certificatul de naştere.

Radu Vâlcan, cunoscut pentru discreţia asupra propriei vieţi intime, se pare că a fost şocat de apariţia bătrânului.

“Dl Vâlcan Vasile a intrat în atenţia publicului cu unicul scop de a-şi cere anumite „drepturi”. Domnul în cauză nu este tatăl meu natural, chiar dacă amândoi purtăm acelaşi nume. El este “un tată vitreg” – la propriu şi la figurat – de care nu vreau să mai aud şi cu care am ales să nu mai vorbesc de câţiva ani buni. Amintirile pe care mi le trezeşte numele lui sunt triste şi dureroase”, a ţinut să precizeze actorul pe pagina lui de Facebook.

Vasile Vâlcan insistă, probabil în numele adevărului, şi povesteşte că de fapt el este tatăl natural. „Am locuit la soacră-mea, cât am fost tineri, Emilia a rămas însărcinată. La puţin timp am fost încorporat la Securitate, unde nu aveam voie să mişc nici un centimetru de lângă dormitor. Era mare stricteţe. A sunat Emilia că trebuia să merg să-l recunosc pe Radu în acte. M-au lasat, dar greu. El a fost făcut înainte de cutremur, iar noi ne-am cununat în august. Nu am făcut nunta, doar cununia civilă, apoi o petrecere la restaurantul Doina”, a povestit Vasile Vâlcan.

Evident că Vasile Vâlcan recurge la sentimentalisme, motivând că i-a fost greu să-l crească şi îi transmite: „Eu nu ştiu de ce mă reneagă. Să-i fie ruşine!”

Actorul este deranjat de ieşirea publică a tatălui său şi anunţă că nu mai vrea să facă nicio declaraţie „din respect pentru vârsta lui, nu pentru caracterul care i-a rămas neschimbat!”, mai scrie Radu Vâlcan.

blank