Breaking News, Stiri

Radu Mazăre va fi liber de Paşte!

Va fi cercetat în continuare în libertate

radu mazare

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, va fi cercetat, în continuare, în libertate, a decis, vineri, instanţa supremă, care a respins recursul DNA faţă de controlul judiciar dispus în cazul edilului.

Primarul Cosntanţei a declarat, la intrarea în sediul instanţei supreme, că nu se poate să fie judecat pentru că a construit case pentru săraci la preţul cel mai mic şi că speră să se dacă dreptate, arătând că “Vinerea Mare este ziua victoriei împotriva păcatului şi a Satanei”.

Întrebat dacă este o zi grea pentru el, Radu Mazăre a spus: “Ca să fii judecat că ai construit case pentru săraci la preţul cel mai mic decât s-a construit vreodată în România, în Vinerea Mare, spune totul”.

Întrebat cum comentează acuzaţiile procurorilor de luare de mită şi fals în declaraţii, Radu Mazăre a spus: “Dacă aţi citit cu atenţie motivarea, sunt acuzat că am luat mită ca să îmi îndeplinesc sarcinile de serviciu, să construiesc acest cartier. Credeţi că era nevoie să-mi dea cineva mită ca să construiesc un cartier pentru săraci?.

Primarul Constanţei spunea, joi, că are două posibilităţi pentru a petrece Paştele, şi anume ori în arest, dacă instanţa va aproba contestaţia DNA, ori în campusul social “Henri Coandă”, dacă va rămâne în libertate.

“Există două posibilităţi: ori mă întorc în camera numărul 17 unde mă aşteaptă băieţii ăia şi cu nea Ruşanu, cu unchiu, sper să nu-mi sforăie toată noaptea de Paşte. Deci, o să mă întorc şi petrec Paştele cu ei, ori dacă nu, ceea ce cred şi cred că este un Dumnezeu sus care vede şi îi dă fiecăruia pe măsura lucrurilor bune pe care le-a făcut în viaţa asta, o să mă duc în cartierul de săraci şi de amărâţi şi de oameni cu probleme unde am făcut Paştele şi anul trecut”, declara Mazăre.

Se pare că Radu Mazăre va trebui să-i trimită cozonacul lui Radu Ruşanu!