IT&C

Radu Mazare cercetat. Hai fetele alinierea in instanta

Radu Mazare cercetat. Hai fetele alinierea in instanta

 blankEdilul Constantei, Radu Mazare, este anchetat pentru ca in ziua de 29 iulie, cand s-a votat referendumul, acesta ar fi “obligat” cele 25 de tinere manechine in costume de baie, sa mearga la vot. Plangerea a fost formulata de catre PDL, Constanta impotriva primarului Mazare, sub acuzatia de incalcare a legii referendumului.

 

Potrivit unui comunicat al procurorilor din Constanta, “Radu Mazare, s-a prezentat insotit de aproximativ 25 de persoane (fotomodele ale unei agentii de profil) la sectia de votare 204 organizata in zona Cazino din statiunea Mamaia. Cu aceasta ocazie, domnul Radu Mazare a facut o serie de declaratii de presa din al caror continut rezulta ca participarea la vot a persoanelor anterior mentionate se realizeaza exclusiv urmare a initiativei acestuia, manifestate inclusiv sub forma impunerii prezentei la vot, fiind, astfel, rezultatul lipsei liberului exercitiu al dreptului la vot”.

 

In momentul referendumului, Radu Mazare a declarat ca se poate vota si “cu buletinul la bikini” si ca gestul sau e un exemplu ca isi face datoria fata de cetateni. Atfel Mazare, costumat de revolutionar, a aliniat 25 de frumoase in costum de baie in fata urnelor de vot. Aceeasi alinere va fi facuta probabil si in instanta. De aceasta data, cu siguranta fetele vor alege tinute ceva mai decente.

expresspress.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!

 

blank