Featured, Social

RADET Bucureşti anunţă că va furniza căldură, însă doar anumitor categorii

RADET Bucureşti anunţă, luni, că este pregătită să furnizeze căldură, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care doresc începerea furnizării agentului termic pentru încălzire.

RADET poate furniza, exclusiv la cerere, agent termic pentru încălzire, înainte de îndeplinirea condiţiilor prevăzute în lege, respectiv după ce se vor înregistra, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20,00 – 6,00, valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade C sau mai mici.

Instituţiile care vor căldură pot solicita acest lucru prin formularul de contact existent pe site-ul regiei, la adresa de e-mail relatii@radet.ro şi la registratura instituţiei.

 

Încărcarea instalaţiilor a fost finalizată, reţeaua de termoficare fiind pregătită pentru noul sezon de încălzire 2018-2019, mai anunţă Regia.

RADET furnizează energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.