Showbiz, Stiri

Puya: “Da-le dracu de javre! Sa-i mierleasca!”

Pe numele sau real Dragos Gardescu, Puya a reactionat violent in momentul in care a fost intrebat de reporteri de maidanezi.

Dupa ce in urma cu doi ani a injurat jurnalistii la propria-i nunta, cantaretul da iar cu stangul in dreptul.

puya0000_25479200Daca in urma cu ceva timp se autointitula “maidanez” in una dintre piesele sale, acum Puya este brusc extrem de nemilos in ceea ce priveste cainii comunitari.

“Mi se pare ca se lungeste foarte mult o discutie care nu-si are sensul acum. Da-le dracu de javre! Incepe sa moara lumea… Nu mai tre’ sa stam sa ne intrebam, sa facem referendumuri si tot felul de prostii de-astea. Sa-i mierleasca!”, a rabufnit cantaretul in momentul in care a venit in discutie problema patrupezilor de pe strazi.

puya-575-300Reactia lui Puya este declansata totusi de tragedia de la inceputul lunii, cand un baietel de patru ani ar fi fost omorat de maidanezi. Cantaretul, tatal a doua fetite, sustine cauza parintilor copilului si se declara de acord cu noua lege adoptata de alesi, potrivit careia cainii de pe strazi sunt prinsi si tinuti in adaposturi pentru maximum 14 zile lucratoare, timp in care pot fi revendicati sau adoptati, perioada dupa care sunt eutanasiati. Noua lege, insa, i-a scos in strada pe iubitorii de animale.

puyaPozitia cantaretului a starnit multe reactii acide in randul iubitorilor de animale, acestia lansand si o petitie pe internet pentru arestarea cantaretului, document ce reclama faptul ca rapperul a instigat la violenta in mod repetat impotriva cainilor maidanezi.