Putin
International

Putin se pregătește de un atac nuclear. Ar fi ordonat ca rudele sale să fie adăpostite într-un buncăr

Vladimir Putin este din ce în ce mai aproape de un atac nuclear. El ar fi ordonat ca apropiații săi să fie duși în siguranță într-un buncăr.

Vladimir Putin a ordonat ca iubita lui, Alina Kabaeva, împreună cu copiii lor, precum și cele două fiice ale lui împreună cu copiii acestora să fie duși la adăpost într-un buncăr. Ei au fost avertizați despre posibilitatea unei evacuări urgente.

Apropiații lui Putin vor fi puși la adăpost de un atac nuclear

Tot într-un buncăr s-ar afla acum și Putin. Potrivit jurnaliștilor de la The Mirror, informațiile de pe canalul de Telegram anti-Kremlin „General SVR” arată că oficialii Kremlinului vor trebui să se mute într-o locație secretă, iar rudele președintelui rus vor fi, de asemenea, mutate într-un buncăr.

Pe lânga familia lui Putin, va fi evacuat și Viaceslav Volodin, șeful Dumei de Stat.

Cu toate acestea, greșelile lui președintelui rus în gestionarea războiului din Ucraina au fost semnificative, iar amenințările cu armele nucleare nu îl vor ajuta să iasă din situația dificilă în care acum se află, potrivit ziare.com.

Vladimir Putin pregătește un test nuclear la Marea Neagră

Europa se află din nou sub amenințarea lui Vladimir Putin, după ce acesta a decis să-și demonstreze disponibilitatea de a folosi arme de distrugere în masă printr-un test nuclear la granițele Ucrainei.

Sursele din apărare au declarat pentru The Times că Rusia pregătește un test nuclear la Marea Neagră, în apropierea Ucrainei. Mai mult, un tren nuclear a fost pus în mişcare şi cutreieră Ucraina.

Kremlinul s-a arătat pregătit pentru o escaladarea semnificativă a conflictului din Ucraina, deoarece Rusia pierde teren pe câmpul de luptă.

Mai mult, submarinul nuclear rus K-329 Belgorod a fost mobilizat de curând în Oceanul Arctic, acolo unde se presupune că va testa noua torpilă nucleară „Poseidon”, supranumită și „Arma Apocalipsei”. Dezvăluirile au fost incluse într-un raport secret al NATO.

blank